![]() |
|
| |||
| |||
| Χρειάζομαι έναν εκτυπωτή για "Spectra Optia Αφαίρεση σύστημα" Εκτυπωτής απαιτήσεις: Εκτυπωτής δικτύου πρέπει να είναι συμβατές. ystem το κανόνι cummunicate με το USB ή παράλληλων εκτυπωτών Εκτυπωτή, πρέπει να είναι συμβατές με το Adobe PostScrip3 γλώσσα περιγραφής σελίδας. Η systm δεν επικοινωνούν σωστά με τους εκτυπωτές που είναι μόνο συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις του αυτή τη γλώσσα Εκτυπωτής πρέπει να έχει διαμορφώσιμες διεύθυνση IP. η διεύθυνση που έχετε εκχωρήσει στον εκτυπωτή πρέπει να ξεκινούν με 172,21 να αντιστοιχεί με το σύστημα διεύθυνσης του. Ένα παράδειγμα είναι κατάλληλο εκτυπωτή διεύθυνση 172.21.175.254 Καλωδίου που θα χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε τον εκτυπωτή σας στο σύστημα πρέπει να είναι πάνω από ένα σταυρό-καλώδιο, δεν αποτελεί πρότυπο καλώδιο δικτύου. Ξέρω ότι αυτό είναι παράξενο. αλλά θ despretly ανάγκη. Οι σύνδεσμοι στην ιστοσελίδα μου να κατευθύνεται εκτυπωτές που είναι 500 + δολάριο εκτυπωτές λέιζερ, αλλά είμαι μόνο θα πρέπει να χρησιμοποιούν αυτόν τον εκτυπωτή 2 ή 3 φορές την ημέρα και θεωρώ ότι οι περιττές ANY HELP WOULD BE GREAT THANKS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καθώς αυτό είναι ειδικού εξοπλισμού, σας στοίχημα θα ήταν καλύτερο να μιλήσουμε για την τεχνική υποστήριξη τους ανθρώπους και να τους ζητήσει να συστήσει ένα φθηνότερο (ενδεχομένως inkjet) εκτυπωτή δικτύου.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάθε τρέχουσα σειρά HP LaserJet Color LaserJet και είναι συμβατή Adobe Postscript 3 και ορισμένες από αυτές μπορούν να αγοραστούν από $ 150 νέες δικτυωμένους.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ctID=c00041628 Κάθε ethernet-θα ενεργοποιηθεί εκτυπωτή στο βύσμα στο σύστημα με ένα crossover καλώδιο δικτύου και να ρυθμίσετε τη διεύθυνση IP για τη σειρά που θέλετε. Το σύστημά μου: Tim
|