![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Trebam printer za "spektri Optia Apheresis sustava" Printer uvjete: Printer mreži moraju biti kompatibilni. u ystem topa cummunicate sa USB ili paralelni pisači Pisač mora biti kompatibilan sa Adobe PostScrip3 page description language. The systm neće pravilno komunicirati sa pisačima koji su kompatibilni samo sa starijim verzijama ovog jezika Pisač mora imati podesiv IP adresu. adresu koju ste dodijelili na pisač mora započeti sa 172,21 za korespodenciju sa sustavom adresu. Primjer pogodna pisač adresa je 172.21.175.254 Kabel koji koristite za spajanje pisača u sustavu mora biti cross-over kabel, a ne standardni mrežni kabel. Znam to je čudno. ali ja despretly potrebna. Linkove na stranice usmjerene mi da pisači koji su 500 + dolara laserski pisači, ali sam jedini idući u biti koristeći ovaj pisač 2 ili 3 puta na dan, a ja nađi prema taj nepotreban Bilo koji pomoć bi bilo VELIKA HVALA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što je to stručnjaku oprema, vaš najbolji kladiti se će se razgovarati na tehničku podršku ljudi i zamolite ih da preporučiti jeftiniju (eventualno inkjet) mrežni pisač.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svaki trenutne HP LaserJet color LaserJet seriju te je Adobe PostScript 3 kompatibilni, a neke se mogu kupiti nove at $ 150 umrežene.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ctID=c00041628 Svaki Ethernet-enabled printer će priključiti na sistem sa skretnicom Ethernet kabel i konfigurirati za raspon IP adresa koje želite. My System: Tim
|