![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szükségem van egy nyomtatót "Spektrumok Optia Apheresis System" Nyomtatható követelmények: Nyomtatható kell hálózat kompatibilis. A ystem ágyú cummunicate az USB vagy párhuzamos nyomtatók Nyomtatható összhangban kell lennie az Adobe PostScrip3 page description language. A systm nem kommunikál megfelelően a nyomtatók, hogy csak akkor összeegyeztethető a korábbi verziói ezt a nyelvet Nyomtatható kell konfigurálható IP-címét. A cím hozzárendelése a nyomtatóhoz kell kezdődnie 172,21, hogy megfeleljenek a rendszer címet. Egy példa a megfelelő nyomtató-cím 172.21.175.254 Kábel használata csatlakoztatni a nyomtatót, hogy a rendszert kell egy cross-over kábel, nem egy szabványos hálózati kábelt. Tudom, hogy ez furcsa. de én despretly szüksége van rá. A linkeket az oldalon irányult, hogy nyomtatók, hogy 500 + dollár lézernyomtatók, de én csak akkor lesz használva ez a nyomtató 2 vagy 3-szor egy nap, és azt tapasztalom, hogy a felesleges Any help nagyszerû lenne THANKS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mivel ez a speciális berendezés, a legjobb lenne, fogadok, hogy beszéljen a technikai támogatást az emberek, és felkéri őket, hogy javasolják egy olcsóbb (esetleg tintasugaras) hálózati nyomtató.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minden jelenlegi HP LaserJet Color LaserJet sorozat és az Adobe PostScript 3 kompatibilis, és megvásárolható az új 150 $ hálózatba.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ctID=c00041628 Minden Ethernet-kompatibilis nyomtató bekapcsol, hogy a rendszer egy crossover ethernet kábel és konfigurálja az IP-cím tartomány akarsz. My System: Tim
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lazer vs Tintasugaras nyomtató nyomtató? | settoogo | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 3. március 2009 22:54 |
| Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen | themadpanda1989 | Digital Imaging & Nyomtatók | 8 | 30. Szeptember 2008 05:02 |
| Nyomtatható káros nyomtatóportot. SEGÍTSÉG | Péter halász | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 4. június 2008 06:49 |
| Nyomtató | tinkerbell | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 16 | 28. november 2007 15:00 |
| Új nyomtató - 3 funkció 1 nyomtató ... | Cubeox | Általános fémáru Chat | 2 | 21. október 2006 06:34 |
| Téma eszközök | |
| |