![]() |
|
| |||
| |||
| אני צריך מדפסת עבור "Spectra Optia Apheresis מערכת" מדפסת Requirments: מדפסת רשת חייב להיות תואם. את ystem תותח cummunicate עם USB או במקביל מדפסות מדפסת חייב להיות תואם ל-Adobe PostScrip3 בדף תיאור השפה. את לא systm לתקשר כראוי עם מדפסות שאינן רק תואם עם גירסאות קודמות של שפה זו מדפסת להגדרה חייבת להיות כתובת IP. את הכתובת אתה מקצה אל המדפסת חייב להתחיל עם 172,21 להתאים את המערכת של כתובת. דוגמה מתאימה מדפסת כתובת 172.21.175.254 כבל אתה משתמש כדי לחבר את המדפסת של המערכת חייב להיות מעל צולבות בכבלים, לא כבל רשת רגיל. אני יודע שזה מוזר. despretly אבל אני צריך את זה. הקישורים באתר מכוונת אותי על מדפסות שאינן 500 + דולר מדפסות לייזר אבל אני רק הולך להיות באמצעות מדפסת זו 2 או 3 פעמים ביום ואני מוצא את זה מיותר עזרה יהיה נהדר THANKS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כפי שזה המומחה ציוד, הפתרון הטוב ביותר יהיה לדבר עם התמיכה הטכנית אנשים ובקש מהם להמליץ על זול יותר (ואולי דיו) מדפסת רשת.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל סדרה הנוכחי של HP לייזר צבע לייזר ו-Adobe PostScript 3 הוא תואם וחלק יכול להיות קנה חדש ב 150 $ ברשת.