![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu spausdintuvas "Spectra Optia aferezės System" Spausdintuvas Reikalavimai: Spausdintuvas turi būti suderinamas tinklo. SISTEMA patranka cummunicate su USB arba lygiagrečiai spausdintuvai Spausdintuvas turi būti suderinamas su Adobe PostScrip3 puslapio aprašymo kalbą. Systm nėra tinkamai bendrauti su spausdintuvais, kurie tik suderinami su ankstesnėmis versijomis šio kalba Spausdintuvas turi būti konfigūruojama IP adresą. adresą priskirti spausdintuvas turi prasidėti 172,21, kad atitiktų sistemos adresą. Tinkamus spausdintuvo adresas pavyzdys 172.21.175.254 Kabelinė galite naudoti norėdami prijungti spausdintuvą prie sistemos turi būti kryžminis per kabelį, o ne standartinio tinklo kabelio. Aš žinau, tai yra keista. bet aš despretly reikia. Svetainėje Nuorodos nukreipti mane spausdintuvų, 500 + doleriu lazeriniai spausdintuvai bet aš tik bus naudodami šį spausdintuvą 2 arba 3 kartus per dieną, ir manau, kad nereikalinga Any help would be great THANKS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kadangi tai yra speciali įranga, Geriausia būtų kreiptis į techninio palaikymo žmonių ir paprašyti rekomenduoti pigesnės (galbūt Jet) tinklo spausdintuvas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiekvienas galiojančius HP LaserJet "serijos ir Color LaserJet yra Adobe PostScript 3 suderinama ir kai galima nusipirkti nauja bent 150 $ tinklo.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ctID=c00041628 Kiekvienas Ethernet-įjungti spausdintuvą bus prijungti prie sistemos su crossover ethernet kabeliu ir sukonfigūruoti dėl IP adreso norite. Mano sistema: Timas
|