![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Potrzebuję drukarki "Spectra OPTIA Apheresis System"
Drukarka wymogami: Drukarka musi być zgodna sieci. ystem z armat cummunicate z drukarki USB lub równoległy Drukarka musi być zgodne z Adobe PostScrip3 języka opisu strony. W missgreen nie komunikuje się poprawnie z drukarkami, które są kompatybilne tylko z wcześniejszych wersji tego języka Drukarka musi być konfigurowalny adres IP. adres przypisany do drukarki musi zaczynać się od 172,21 do odpowiadają systemu adres. Przykładem odpowiedniego drukarki adres 172.21.175.254 Kabel używany do podłączenia drukarki do systemu musi być przejścia kabla, a nie standardowego kabla sieciowego. Wiem, to dziwne. ale despretly potrzebne. Linki na stronie do mnie skierowane do drukarek, które są 500 + Dolar drukarek laserowych, ale ja jestem tylko będzie użyciu drukarki 2 lub 3 razy dziennie i mi się, że niepotrzebne Any help would be great THANKS |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ponieważ jest to specjalistyczne urządzenia najlepiej byłoby porozmawiać z technicznego wsparcia ludzi i poproś ich, aby polecić tańszy (ewentualnie atramentowych) drukarki sieciowej.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Każdy bieżącego HP LaserJet serii color LaserJet i Adobe PostScript 3 jest zgodna, a niektóre można kupić nowy na 150 dolarów sieciowej.