![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am nevoie de o imprimantă pentru "Spectra Optia Apheresis System" Printer cerinţele: Imprimantă de reţea trebuie să fie compatibile. ystem de tun cummunicate cu USB sau paralel imprimante Imprimanta trebuie să fie compatibile cu Adobe PostScrip3 pagina de descriere limba. De systm nu comunică în mod corespunzător cu imprimante numai că sunt compatibile cu versiunile anterioare de acest limbaj Imprimanta trebuie să aibă configurabil adresa IP. adresa pe care o atribuie la imprimantă trebuie să înceapă cu 172.21 pentru a corespunde cu sistemul de adrese a. Un exemplu de adresa potrivit imprimantă este 172.21.175.254 Cablu le folosiţi pentru a conecta imprimanta la sistem trebuie să fie o cruce-a lungul cablului, nu la un standard de reţea de cablu. Ştiu că este ciudat. despretly dar am nevoie de ea. Linkurile de pe site-ul mi-a îndreptat imprimante, care sunt 500 + dolarul imprimantele laser, dar eu sunt doar o sa fie folosind această imprimantă 2 sau 3 ori pe zi şi mi se pare inutil De ajutor ar fi grozav THANKS |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deoarece aceasta este echipament specializat, cel mai bun pariu ar fi sa vorbesti cu oamenii de suport tehnic şi să le cereţi să recomanda o mai ieftin (posibil inkjet) imprimante de reţea.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fiecare curent HP LaserJet seria şi culoarea LaserJet este compatibil Adobe PostScript 3, iar unele pot fi cumparate de noi de la 150 dolari în reţea.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ctID=c00041628 Fiecare ethernet-activat imprimanta va conecta la sistem cu un crossover cablu ethernet şi pentru a configura adresa IP gama pe care o doriţi. Sistemul meu: Tim
|
![]() |
|
| Marcaje |