![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Требам принтер за "спектра опти Апхересис система" Принтер услове: Принтер мрежи морају да буду компатибилни. у ыстем ТОПА цуммуницате са УСБ или паралелни Штампачи Штампач мора бити компатибилан са Адобе ПостСцрип3 паге десцриптион лангуаге. Тхе сыстм неће правилно комуницира са штампача који су компатибилни само са старијим верзијама овог језика Штампач мора имати подесиви ИП адресу. адресу коју сте доделили на штампач мора започети са 172,21 за коресподенцију са системом адресу. Пример погодна штампач адреса је 172.21.175.254 Кабл који користите за спајање штампача у систему мора бити цросс-овер кабл, а не стандардни мрежни кабл. Знам то је чудно. али ја деспретлы потребна. Линкове на странице усмерене ми да Штампачи који су 500 + долара ласерски Штампачи, али сам једини идући да буде користећи овај штампач 2 или 3 пута на дан, а ја наћи тај непотребан Било који помоћ би било ВЕЛИКА ХВАЛА |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као што је то стручњаку опрема, Ваш најбољи кладити се ће се разговарати на техничку подршку људи и замолите их да препоручи јефтинију (евентуално инкјет) мрежни штампач.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сваки тренутне ХП ЛасерЈет цолор ЛасерЈет серију те је Адобе ПостСцрипт 3 компатибилни, а неке се могу купити нове ат $ 150 умрежена.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Лазер вс Инкјет Принтер Принтер? | сеттоого | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 3 март 2009 22:54 |
| Делл 720 штампача са порука о грешци Наведени принтер монитер је ункоун | тхемадпанда1989 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 8 | 30. сеп 2008 05:02 |
| Принтер оштећивање штампача. ПОМОЋ | Петра Рибар | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 4. јуна 2008 06:49 |
| Принтер | тинкербелл | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 16 | 28 новембар 2007 15:00 |
| Нови Принтер - 3 функције у 1 штампач ... | Цубеокс | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 21 октобар 2006 06:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |