![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Έχω τρεις υπολογιστές στο ίδιο δωμάτιο και θα ήθελα όλα αυτά να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στις ίδιες εκτυπωτή, όλα τα μηχανήματα είναι ήδη συνδεδεμένοι με μια D-Link Router να επιτρέψει την πρόσβαση στο Internet. Παρακαλώ θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με το πώς μπορώ να λάβετε όλα τα μηχανήματα εκτύπωσης Ευχαριστώ πολύ Velcs |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε είτε να πάρετε έναν εκτυπωτή διακομιστή ή μπορείτε να συνδέσετε τον εκτυπωτή σε έναν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε το πω έτσι, αλλά το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι ο υπολογιστής με τον εκτυπωτή attatched θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο για οποιοδήποτε από τα άλλα υπολογιστές για να εκτυπώσετε τίποτα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχοντας έναν εκτυπωτή διακομιστή είναι και πιο ακριβά και πιο ταλαιπωρία να δημιουργηθεί από την απλή σύνδεσή του με ένα από δικτυωμένους υπολογιστές σας. Έχω 2 δικτυωμένους υπολογιστές και μοιράζονται έναν εκτυπωτή που είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή μου, και είναι πραγματικά απλά να δημιουργήσει και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ανάλογα με το πόσο συχνά οι τρεις υπολογιστές χρησιμοποιούν τον εκτυπωτή σας (μαζί με το πορτοφόλι σας) θα αποφασίσει εάν ή έναν εκτυπωτή διακομιστή δεν θα ήταν επαρκής, προσωπικά δεν θα τον κόπο.