manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Printer sharing

Reply

Thread Tools
Old 27. prosinca 2007, 03:44
Novi član grupe

Default Printer sharing

Hi Momački

Imam tri računala u istoj sobi i želite ih sve biti u mogućnosti pristupiti na isti printer, svi strojevi su trenutno spojen na D-link Router dopustiti pristup internetu. Molimo vas mogao savjetovati me kako ja mogu dobiti sve tiskarskih strojeva

Mnogo hvala

Velcs
Old 28. prosinca 2007, 08:38
Member Group

Default Printer sharing

mogli dobiti ni printer server ili jednostavno spojite pisač na jednom od računala, a onda možete dijeliti kao da ali jedini problem s tim je da računalo s pisačem attatched bi morao biti uključen u bilo koju od ostalih računala za ispis ništa
Old 28. prosinca 2007, 10:04
Donatorska Grupa

Default Printer sharing

Imajući pisač poslužitelju je i skuplji i više komplikacija za postavljanje od jednostavnih koja ga povezuje u jedan od Vaših umreženim računalima.

Imam 2 umreženih računala i dijeljenje pisač koji je spojen na računalo, i to je stvarno jednostavan za postavljanje i nemaju nikakvih problema, kao iskusni yet.

Ovisno o tome koliko često se sva tri računala koristite svoj printer (zajedno s Vašim novčanik) će odlučiti hoće li ili ne pisač poslužitelj će biti adekvatan, osobno ne bih gnjaviti.

My System: = /

Procesor (i):
AMD 64x2 6000 +
Matične ploče:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memorija:
Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafička kartica (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optički pogon (e):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hlađenje:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / kabelski 20mb
Monitor (e):
19 "HannsG
Operacijski sustav (e):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.