![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Momački Imam tri računala u istoj sobi i želite ih sve biti u mogućnosti pristupiti na isti printer, svi strojevi su trenutno spojen na D-link Router dopustiti pristup internetu. Molimo vas mogao savjetovati me kako ja mogu dobiti sve tiskarskih strojeva Mnogo hvala Velcs |
|
| |||
| |||
| mogli dobiti ni printer server ili jednostavno spojite pisač na jednom od računala, a onda možete dijeliti kao da ali jedini problem s tim je da računalo s pisačem attatched bi morao biti uključen u bilo koju od ostalih računala za ispis ništa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imajući pisač poslužitelju je i skuplji i više komplikacija za postavljanje od jednostavnih koja ga povezuje u jedan od Vaših umreženim računalima. Imam 2 umreženih računala i dijeljenje pisač koji je spojen na računalo, i to je stvarno jednostavan za postavljanje i nemaju nikakvih problema, kao iskusni yet. Ovisno o tome koliko često se sva tri računala koristite svoj printer (zajedno s Vašim novčanik) će odlučiti hoće li ili ne pisač poslužitelj će biti adekvatan, osobno ne bih gnjaviti.