![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hello Srácok
Van három számítógép ugyanabban a szobában, és szeretné őket, hogy kell lennie, hogy ugyanazt a nyomtató, mind a gépek jelenleg csatlakozik a D-Link router, hogy internet-hozzáféréssel. Kérjük Tudnak tanácsot adni, hogy hogyan tud a gép nyomtatás Nagyon köszönöm Velcs |
|
|
|||
|
|||
|
akkor akár egy nyomtató szerver, vagy csak csatlakoztassa a nyomtatót egy számítógépen, és akkor ossza meg ilyesmi, de az egyetlen probléma, hogy az, hogy a számítógép, a nyomtató attatched lenne kapcsolva a bármely más számítógépek nyomtatni semmit
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Miután a nyomtató szerver is drágább és nagyobb probléma, hogy hozzon létre, mint egyszerűen csatlakoztatni, hogy az Ön hálózati számítógépek.
I have 2 számítógépek hálózatba és megosztását, amely a nyomtató van csatlakoztatva a számítógépet, és ez nagyon egyszerű, hogy hozzanak létre, és nem tapasztalt semmilyen problémát illetően. Attól függően, hogy milyen gyakran mindhárom számítógépek használata a nyomtató (együtt a tárcád) dönt arról, hogy a nyomtató szerver lenne a megfelelő, személyesen én nem zavarom.
|