פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

שיתוף מדפסת

Reply

שרשרת כלים
Old 27 דצמבר 2007, 03:44
קבוצת חברות חדשות

Default שיתוף מדפסת

היי חבר 'ה

אני כבר יש שלושה מחשבים באותו חדר וברצונך את כולם יוכלו לגשת באותה מדפסת, כל המכונות כרגע מחובר ל D-LINK הנתב כדי לאפשר גישה לאינטרנט. בבקשה את יכולה לייעץ לי על איך אני יכול לקבל את כל מכונות הדפסה

Many thanks

Velcs
Old 28 דצמבר 2007, 08:38
חבר קבוצת

Default שיתוף מדפסת

אתה יכול לקבל או מדפסת שרת או פשוט לחבר את המדפסת לאחד המחשבים, ואז אתה יכול לשתף את זה ככה אבל הבעיה היחידה עם זה היא שהמחשב עם המדפסת attatched היה צריך להיות על המעבר עבור כל אחד אחר מחשבים להדפיס משהו
Old 28 דצמבר 2007, 10:04
קבוצת תורמים

Default שיתוף מדפסת

העובדה שיש ברשותנו שרת המדפסת הוא גם יקר יותר ויותר בעיות להגדיר חיבור זה יותר פשוט לאחד המחשבים ברשת שלך.

יש לי 2 מחשבים ברשת ושיתוף מדפסת אשר מחובר המחשב שלי, וזה באמת פשוט להגדיר ולא חוו כל בעיה עד כה.

תלוי באיזו תדירות השימוש בכל שלושת המחשבים את המדפסת (יחד עם ארנק) להחליט אם היה או לא מדפסת בשרת יהיה הולם, אני באופן אישי לא מפריע.

המערכת שלי: = /

מעבד (ים):
AMD 64x2 6000 +
לוח האם:
ASUS M2N32 SLI Deluxe WiFi
זיכרון RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GTS 320MB OC2
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
כונן אופטי (S):
CDRW + DVD-RW [שכבה כפולה]
Case / PSU:
ס"מ Stacker832 / Silverstone DA750
Cooling:
זלמן CNPS9700NT
רשת / אינטרנט:
dual gigabit / 20MB בכבלים
צג (S):
19 "HannsG
מערכת הפעלה (S):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.