mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Spausdintuvo

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 27, 2007, 03:44
Naujas Narys

Default Spausdintuvo

Hi Guys

Aš turiu tris kompiuterius tame pačiame kambaryje, ir norėtų visus juos būtų galima gauti tą patį spausdintuvo, visos mašinos yra prijungtas prie D-link router leisti prieiga prie interneto. Prašome gali man patarti, kaip galiu gauti visus spausdinimo mašinos

Ačiū

Velcs
Old Gruodis 28, 2007, 08:38
Narys

Default Spausdintuvo

Jums gali jį gauti spausdintuvo serverį arba tiesiog prijungti spausdintuvą prie vieno iš kompiuterių ir tada galite dalintis patinka, bet tik problemos su tuo, kad su spausdintuvu attatched kompiuteris turės būti įjungtas bet koks kitas kompiuteriai spausdinti nieko
Old Gruodis 28, 2007, 10:04
Donorų grupės

Default Spausdintuvo

Atsižvelgdama spausdintuvo serveris yra brangesnis ir daugiau vargo nustatyti kaip paprasta prijungti jį į vieną iš jūsų kompiuterių tinkle.

Turiu 2 kompiuterius į tinklą sujungti ir dalintis spausdintuvą kuris yra prijungtas prie kompiuterio, ir tai yra tikrai paprasta įdiegti ir nepatyrė jokių dar problemų.

Priklausomai nuo to, kaip dažnai visi trys kompiuterių jūsų spausdintuvas (kartu su savo portfelį) galėtų nuspręsti, ar spausdintuvo serveris būtų pakankamas, asmeniškai aš ne nerimauti.

Mano sistema: = /

Procesorius (-iai):
AMD 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM atmintis:
CORSAIR XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Aušinimas:
ZALMAN CNPS9700NT
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit / 20MB Kabelinė
Monitorius (-ai):
19 "HannsG
Operacinė sistema (-os):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.