![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Hi Guys
Aš turiu tris kompiuterius tame pačiame kambaryje, ir norėtų visus juos būtų galima gauti tą patį spausdintuvo, visos mašinos yra prijungtas prie D-link router leisti prieiga prie interneto. Prašome gali man patarti, kaip galiu gauti visus spausdinimo mašinos Ačiū Velcs |
|
|
|||
|
|||
|
Jums gali jį gauti spausdintuvo serverį arba tiesiog prijungti spausdintuvą prie vieno iš kompiuterių ir tada galite dalintis patinka, bet tik problemos su tuo, kad su spausdintuvu attatched kompiuteris turės būti įjungtas bet koks kitas kompiuteriai spausdinti nieko
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Atsižvelgdama spausdintuvo serveris yra brangesnis ir daugiau vargo nustatyti kaip paprasta prijungti jį į vieną iš jūsų kompiuterių tinkle.
Turiu 2 kompiuterius į tinklą sujungti ir dalintis spausdintuvą kuris yra prijungtas prie kompiuterio, ir tai yra tikrai paprasta įdiegti ir nepatyrė jokių dar problemų. Priklausomai nuo to, kaip dažnai visi trys kompiuterių jūsų spausdintuvas (kartu su savo portfelį) galėtų nuspręsti, ar spausdintuvo serveris būtų pakankamas, asmeniškai aš ne nerimauti.
|