![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Mam trzy komputery w tej samej sali i chciałbyś je wszystkie, aby mieć dostęp do tej samej drukarki, wszystkie maszyny są obecnie podłączone do routera D-link, aby umożliwić dostęp do Internetu. Proszę mógłby mi poradzić, jak mogę uzyskać wszystkie maszyny drukarskie Many thanks Velcs |
|
| |||
| |||
| można albo dostać serwera wydruku lub po prostu podłącz drukarkę do jednego z komputerów, a następnie możesz podzielić się nim tak, ale tylko problem z tym, że komputer z drukarką attatched musiałyby zostać włączone do innych komputerów, aby wydrukować coś |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po serwera wydruku jest droższe i więcej kłopotów niż założyć proste podłączenie do jednej z komputerów pracujących w sieci. Mam 2 komputerów sieciowych i udostępnianie drukarki, który jest podłączony do komputera, i to jest bardzo proste w konfiguracji i nie napotkały żadnych problemów jak dotąd. W zależności od tego jak często wszystkie trzy komputery wykorzystanie drukarki (wraz z portfela) zdecyduje, czy serwer drukarki byłby odpowiedni, osobiście nie chciałbym zanudzać.