menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Zdieľanie tlačiarne

Reply

Thread Tools
Old 27.prosince 2007, 03:44
Nový člen skupiny

Ahoj Kluci

Mám tri počítače v jednej miestnosti a chceli by ste ich všetky, aby sa môcť dostať do tej istej tlačiarne, všetky tieto stroje sú v súčasnosti pripojené k D-Link Router umožniť prístup k internetu. Prosím, mohol by ste mi poradiť, ako môžem dostať všetky stroje, tlač

Děkuji

Velcs
Old 28.prosince 2007, 08:38
Člen Skupina

Môžete buď dostanete tlačiareň servera alebo stačí pripojiť tlačiareň k jednému z počítačov a potom môžete zdieľať ju rád, ale jediný problém s tým, že je počítač s tlačiarňou attatched by musel byť zapnutý pre niektorý z ďalších počítačov pre tlač čokoľvek
Old 28.prosince 2007, 10:04
Darcu Skupina

S tlačiarňou server je tiež drahšie a viac zmätkov nastaviť ako jednoduché pripojenie k jednému z vašich počítačov zapojených do siete.

Mám 2 počítače prepojené a zdieľanie tlačiarne, ktorá je napojená na počítač, a je to naozaj jednoduché nastaviť a neboli žiadne problémy, ako doteraz.

V závislosti na tom, ako často všetky tri počítače používajú tlačiarne (spolu so svoju peňaženku) rozhodne, či tlačiareň servera by bola adekvátne, osobne by som nemala otravovať.

Môj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základná doska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamäť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvojvrstvový]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chladenie:
Žalman CNPS9700NT
Sieť / Internet:
duálnou gigabitovou / 20MB Satelit
Monitor (s):
19 "HannsG
Operačný systém (y):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.