![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці У мене є три комп'ютери в тій же кімнаті, і хотів би їх усіх мати доступ до тих же принтером, всі машини в даний час підключено до D-Link Маршрутизатор дозволити доступ в інтернет. Будь ласка, може ви порадите мені, як я можу отримати всі друкарські машини Велике спасибі Velcs |
|
| |||
| |||
| Ви можете або отримати принт-сервера або просто підключити принтер до одного з комп'ютерів, а потім ви можете поділитися, як це, але єдина проблема з тим, що комп'ютер з принтером attatched повинен бути включений в будь-який інший комп'ютери нічого друкувати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наявність принт-сервер також більш дорогий і більше клопоту встановити, ніж просте підключивши його до однієї з ваших мережевих комп'ютерах. У мене 2-х комп'ютерів в мережу і спільного доступу до принтера, який пов'язаний з мого комп'ютера, і це дійсно проста в установці і не відчували будь-яких проблем, як ще. Залежно від того, як часто все три комп'ютери використання принтера (поряд з вашого гаманця) буде вирішити, чи є принт-сервер буде достатньо, особисто я б не турбуватися.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбуки принтерів Здібності Lost On Shut Down | dfr200764 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 24 квітня 2009 07:38 |
| Принтери | Тера | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 8 жовтня 2008 10:43 |
| Спільне використання принтера в бездротовою мережею | dfr200764 | Мережа, Модеми & VoIP | 8 | 28 січня 2008 12:29 |
| Спільне використання принтерів | gizzy | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 4 листопада 2007 03:24 |
| Спільне використання принтера в netwrk? | dfr200764 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 25 червня 2007 10:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |