![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, отново, Аз съм като проблем, свързващ моя Epson SX100 ми NEC компютъра чрез USB порт. Това просто не се случва! Когато отида за добавяне на нови хардуерни получавам съобщение за effct, че той няма да заредите дължи на факта, че компютърът вече е опит за зареждане на част от хардуера. Аз съм непозната на всеки друг хардуер са заредени. Има ли начин за намиране на какво си мисли, че PC се опитва да се инсталира? Аз наистина трябва да инсталирате този принтер толкова бързо реагиране ще бъде наистина оценявам, Много благодаря, както винаги, Слуз. PS Аз съжалявам, ако това е в грешния раздел. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали това е нов принтер или тя е била настройка / работи по-рано тази машина?
| |||
| |||
| Цитат:
Благодаря за бързата реакция. Принтерът е съвсем нов, 2 дни стар. Слуз. |
|
| |||
| |||
| Нормалната процедура е да инсталирате CD после включете USB и сила инч Не е необходимо да отидем някъде близо до Add / Remove Programs. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
когато се направи, че не изглежда да осъществите връзка чрез USB порт, така че когато се опитате да инсталирате ръчно чрез "Добавяне на нов хардуер" Аз получите съобщение, че компютърът вече е опит за зареждане на част от хардуера. Трябва да знаете как да се намери източник на това съобщение & тогава Мисля, че ще бъдат сортирани. Надявам се това да има смисъл! С уважение, Слуз. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Мога Kodak ESP7 бъде мрежов принтер и пряка връзка по едно и също време? | kristijan | Digital Imaging & Принтери | 2 | 24 май 2009 г. 11:06 |
| Lazer Принтер срещу мастиленоструен принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 Март 2009 22:54 |
| Как мога да се свържете множество компютри на този принтер чрез | littlekitty1985 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 20 Ноември 2008 10:00 |
| Dell 720 принтер със съобщение за грешка Посоченият принтер moniter е unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30ти септември 2008 05:02 |
| Принтер вредни принтер порт. HELP | Петър на рибар | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 юни 2008 06:49 |
| Нишка Инструменти | |
| |