![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, και πάλι, Έχω πρόβλημα σύνδεσης μου να μου Epson SX100 NEC υπολογιστή μέσω θύρας USB. Είναι μόνο δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο! Όταν πηγαίνω να Add New Hardware να πάρω ένα μήνυμα στην effct ότι δεν θα φορτίου οφείλεται στο γεγονός ότι ο υπολογιστής σας είναι ήδη προσπαθεί να φορτώσει κάποιο υλικό. Είμαι αγνοεί κάθε άλλο υλικό φορτωθεί. Υπάρχει τρόπος να μάθουμε τι πιστεύει ότι τον υπολογιστή μου προσπαθεί να εγκαταστήσει; Πραγματικά πρέπει να εγκαταστήσετε αυτό το εκτυπωτή έτσι μια γρήγορη απάντηση θα ήταν πραγματικά εκτίμησα, ευχαριστώ πολύ, όπως πάντα, Βλέννες. PS Λυπάμαι αν αυτό είναι σε λάθος σημείο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι αυτό ένα νέο εκτυπωτή ή έχει αυτό setup / εργάζεται πάνω σε αυτό το μηχάνημα στο παρελθόν;
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Ο εκτυπωτής είναι καινούργιο, 2 ημέρες. Βλέννες. |
|
| |||
| |||
| Η συνήθης διαδικασία είναι η εγκατάσταση του CD, στη συνέχεια συνδέστε το USB και εξουσία in. Δεν χρειάζεται να πάω πουθενά κοντά Προσθαφαίρεση προγραμμάτων. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
όταν κάνω ότι δεν φαίνεται να κάνει μια σύνδεση μέσω της θύρας USB, ώστε όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε χειροκίνητα μέσω "Προσθήκη νέου υλικού" να πάρω το μήνυμα ότι ο υπολογιστής σας είναι ήδη προσπαθεί να φορτώσει κάποιο υλικό. Θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να βρουν την πηγή του μηνύματος και στη συνέχεια, πιστεύω πως θα είναι ταξινομημένο. Ελπίζω ότι αυτό έχει νόημα! Χαιρετισμοί, Βλέννες. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορώ να ESP7 Kodak έναν εκτυπωτή δικτύου και την άμεση σύνδεση με την ίδια ώρα; | kristijan | Digital Imaging & Printers | 2 | 24η Μαΐου 2009 11:06 |
| LAZER έναντι εκτυπωτών Inkjet Printer; | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3η Μαρ 2009 22:54 |
| Πώς μπορώ να συνδέσετε πολλούς υπολογιστές σε αυτό το εκτυπωτή μέσω | littlekitty1985 | Digital Imaging & Printers | 2 | 20 Νοε 2008 10:00 |
| Dell 720 εκτυπωτή με το μήνυμα λάθους Το συγκεκριμένο εκτυπωτή moniter είναι unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30η Σεπ 2008 05:02 |
| Εκτυπωτής επιζήμια θύρα του εκτυπωτή. HELP | peter την αλιέα | Digital Imaging & Printers | 0 | 4η Ιουν 2008 06:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |