![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, opet, Imam problema s povezivanjem moje Epson SX100 NEC na moje računalo putem USB port. To je samo ne događa! Kad sam ići u Add New Hardware sam dobio poruku na effct da neće opterećenja s obzirom na činjenicu da je računalo već pokušavate učitati neki hardver. Ja sam svjestan od bilo koji drugih hardverskih bitak naprćen. Postoji li način za pronalaženje točno ono što misli da je moj PC je pokušavate instalirati? Ja stvarno trebate instalirati ovaj printer brz odgovor kako bi se stvarno poštovati, mnogo hvala, kao i uvijek, Mulj. PS Žao mi je ako je ona u krivu rubriku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li ovo novi pisač ili je to bio setup / rad na ovom stroju ranije?
| |||
| |||
| Quote:
hvala za brz odgovor. Pisač je potpuno novi, 2 dni staro. Mulj. |
|
| |||
| |||
| Uobičajenom postupku je instalirati s CD-a zatim priključite USB i snaga u. Ne morate ići nigdje u blizini Dodaj / Ukloni programe. |
|
| |||
| |||
| Quote:
kad mi je činiti da to ne čini na vezu putem USB porta, pa kad pokušam instalirati ručno kroz "Dodaj novi hardver 'dobivam poruku da je računalo već pokušavate učitati neki hardver. Trebao bih znati kako naći izvor da se poruke i onda vjerujem da ću se redaju. Nadam se da ovo ima smisla! Pozdravi, Mulj. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kodak ESP7 mogu biti i direktni mrežni pisač spojiti u isto vrijeme? | Kristijan | Digital Imaging & Pisači | 2 | 24. svibanj 2009 11:06 |
| Lazer vs Inkjet Printer Printer? | settoogo | Digital Imaging & Pisači | 3 | 3. ožujak 2009 22:54 |
| Kako mogu spojiti više računala na ovaj pisač putem | littlekitty1985 | Digital Imaging & Pisači | 2 | 20. studeni 2008 10:00 |
| Dell 720 pisača sa poruka o pogrešci Navedeni printer moniter je unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & Pisači | 8 | 30. Ruj 2008 05:02 |
| Printer oštećivanje pisača. POMOĆ | Petra ribar | Digital Imaging & Pisači | 0 | 4. lipnja 2008 06:49 |
| Thread Tools | |
| |