![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia újra, Én sikerült csatlakoztatni az én Epson SX100 az én NEC számítógépen keresztül, egy USB port. Csak nem történt! Mikor megy az Új hardver kapok egy üzenetet a effct, hogy nem fogja betölteni annak a ténynek köszönhető, hogy a PC már próbál betölteni bizonyos hardvert. Én tudomása más hardver betöltését. Van-e mód a megállapítására, hogy milyen PC úgy próbál telepíteni? Tényleg kell telepítenie a nyomtató, a gyors válasz lenne igazán méltányol, Nagyon köszönöm mint mindig, Iszappal. PS I am sorry, ha ez a rossz szakasz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez egy új nyomtató vagy volt setup / dolgozik ezen a gépen korábban?
| |||
| |||
| Idézet:
köszi a gyors választ. A nyomtató vadonat új, 2 napos. Iszappal. |
|
| |||
| |||
| A szokásos eljárás az, hogy telepítse a CD, majd csatlakoztassuk az USB-és villamosenergia-be Nem kell menni sehova közelében Programok hozzáadása / eltávolítása. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
amikor én, hogy nem úgy tűnik, hogy a kapcsolat az USB porton keresztül, így amikor megpróbálom telepíteni manuálisan keresztül "Új hardver" Azt az üzenetet, hogy a PC már próbál betölteni bizonyos hardvert. Tudnom kell, hogyan találjuk meg a szennyezés forrását, és azt az üzenetet, akkor hiszem majd válogatni. Remélem van értelme! Üdvözlettel, Iszappal. |