![]() |
|
| |||
| |||
| היי, שוב, אני נתקל בבעיות בחיבור שלי Epson SX100 שלי Nec המחשב דרך יציאת USB. זה פשוט לא קורה! כאשר אני הולך ל הוספת חומרה חדשה אני מקבל הודעה על effct שזה לא יהיה לטעון בשל העובדה כי ה-PC כבר מנסה לטעון בחומרה. אני לא מודע של כל חומרה אחרים נטענים. האם יש דרך למצוא את מה המחשב שלי חושב שזה מנסה להתקין? אני באמת צריך להתקין את המדפסת כך מהר התגובה תהיה באמת appreciated, הרבה תודה כמו תמיד, רפש. נ.ב. אני מצטער אם זה לא נכון הקטע. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם זו מדפסת חדשה או שזה היה Setup / לעבוד במחשב זה בעבר?
| |||
| |||
| הי, תודה על מהירות התגובה. את המדפסת הוא מותג חדש, 2 ימים. רפש. |
|
| |||
| |||
| הנוהל הרגיל הוא להתקין את התקליטור ולאחר מכן את תקע USB והכוח למערכת אתה לא צריך ללכת לשום מקום ליד הוספה / הסרה של תוכניות. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כאשר אני עושה את זה זה לא נראה להפוך את החיבור דרך יציאת USB, אז כשאני מנסה להתקין ידנית דרך "הוספת חומרה חדשה 'אני מקבל את ההודעה כי המחשב כבר מנסה לטעון בחומרה. אני צריך לדעת איך למצוא את מקור ההודעה & אז אני מאמין שאני יהיה מיון. אני מקווה שזה הגיוני! דרישת שלום, רפש. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| יכול להיות Kodak ESP7 מדפסת רשת וישיר להתחבר בו זמנית? | kristijan | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 24 מאי 2009 11:06 |
| Lazer לעומת למדפסת דיו למדפסת? | settoogo | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 3rd מרץ 2009 22:54 |
| איך אני יכול לחבר מספר מחשבים למדפסת זו דרך | littlekitty1985 | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 20 נובמבר 2008 10:00 |
| Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 30 ספטמבר 2008 05:02 |
| פגיעה מדפסת יציאת מדפסת. עזרה | פיטר את הדייג | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 4th יוני 2008 06:49 |
| שרשרת כלים | |
| |