![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, dar kartą Turiu problemų jungiantis Mano Epson Stylus SX100 mano NEC kompiuterio per USB prievadą. Jis tiesiog negali atsitikti! When I go to Add New Hardware gaunu žinutę effct kad jis įkeltas ne dėl to, kad PC jau bandant įkelti kai įranga. Aš žinoma apie jokius kitus aparatūros pakraunant. Ar yra išsiaiškinti, ką mano PC mano, kad bando įdiegti būdu? Man tikrai reikia įdiegti šį spausdintuvą, kad greita reakcija būtų tikrai vertinama, ačiū, kaip visada, Slime. PS I am sorry, jei tai ne tame skyriuje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar šį naują spausdintuvą, ar ji buvo setup / darbo šiame kompiuteryje anksčiau?
| |||
| |||
| Citata:
Ačiū už greitą atsakymą. Spausdintuvas yra visiškai naujos, 2 dienų amžiaus. Slime. |
|
| |||
| |||
| Įprastą procedūrą, yra įdiegti CD tada prijunkite USB ir elektros in Jums nereikės niekur eiti netoli Pridėti / šalinti programas. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Kai aš, kad neatrodo, kad per USB ryšys, todėl, kai bandau įdiegti rankiniu būdu naudojant "Add New Hardware" Gaunu pranešimą, kad kompiuteryje yra jau bandant įkelti kai įranga. Man reikia žinoti, kaip rasti šį pranešimą šaltinį ir tada aš manau, bus rūšiuojamos. Tikiuosi, kad tai turi prasmę! Linkėjimai, Slime. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar Kodak ESP7 būti tinklo spausdintuvo ir tiesiogiai sujungti tuo pačiu metu? | Kristijan | Digital Imaging & Printers | 2 | Gegužė 24, 2009 11:06 |
| Lazer vs Spausdintuvas rašalinis spausdintuvas? | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3 kovas 2009 22:54 |
| Kaip aš galiu prijungti kelis kompiuterius prie šio spausdintuvo per | littlekitty1985 | Digital Imaging & Printers | 2 | Lapkritis 20, 2008 10:00 |
| Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30 rugsėjis 2008 05:02 |
| Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA | Peter žvejys | Digital Imaging & Printers | 0 | 4 birželis 2008 06:49 |
| Temos įrankiai | |
| |