![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, znowu, Mam problem z podłączeniem mojego Epson SX100 NEC do mojego komputera poprzez port USB. It's just nie dzieje! Kiedy idę do dodawania nowego sprzętu dostaję wiadomość na effct że nie będzie obciążenie ze względu na fakt, że komputer jest już przy próbie załadowania niektórych sprzętu. Jestem nieświadomy innych sprzęt jest załadowany. Czy istnieje sposób na znalezienie mojego komputera, co uważa za próbuje zainstalować? Naprawdę trzeba zainstalować tę drukarkę tak szybkie odpowiedzi byłoby naprawdę docenić, many thanks jak zawsze Slime. PS Przykro mi, jeżeli jest to zły punkt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy to nowa drukarka lub nie było setup / pracy na tym komputerze wcześniej?
| |||
| |||
| Cytat:
dzięki za szybką odpowiedź. Drukarka jest zupełnie nowy, 2 dni życia. Slime. |
|
| |||
| |||
| Normalna procedura polega na CD następnie zainstalować wtyczkę USB i zasilania cala Nie trzeba go nigdzie w pobliżu dodaj / usuń programy. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
kiedy robię, że nie wydają się nawiązać połączenie przez port USB, więc kiedy próbuję zainstalować ręcznie poprzez "Dodaj nowy sprzęt" dostaję komunikat, że komputer jest już przy próbie załadowania niektórych sprzętu. Muszę wiedzieć, jak znaleźć źródło tej wiadomości i następnie Wierzę będę posortowane. Mam nadzieję, że ma to sens! Pozdrowienia, Slime. |