![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, опет, Имам проблема са повезивањем моје ЕПСОН СКС100 НЕЦ на моје рачунар путем УСБ порт. То је само не дешава! Кад сам ићи у Адд Неу Хардуаре сам добио поруку на еффцт да неће оптерећења с обзиром на чињеницу да је рачунар већ покушавате да отпремите неки хардвер. Ја сам свестан од било који других хардверских буде напрћен. Постоји ли начин за проналажење тачно оно што мисли да је мој ПЦ је покушавате да инсталирате? Ја стварно треба да инсталирате овај принтер брз одговор како би се стварно поштовати, много хвала, као и увек, Муљ. ПС Жао ми је ако је она у криву рубрику. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је ово нови штампач или је то био сетуп / рад на овој машини раније?
| |||
| |||
| Куоте:
хвала за брз одговор. Штампач је потпуно нови, 2 дни старо. Муљ. |
|
| |||
| |||
| Уобичајеном поступку је инсталирати са ЦД-а затим прикључите УСБ и снага у. Не морате ићи нигде у близини Додај / Уклони програме. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
кад ми је чинити да то не чини на везу преко УСБ порта, па кад покушам инсталирати ручно кроз "Додај нови хардвер 'добијам поруку да је рачунар већ покушавате да отпремите неки хардвер. Требао бих знати како наћи извор да се поруке и онда верујем да ћу се редају. Надам се да ово има смисла! Поздрави, Муљ. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Кодак ЕСП7 могу бити и директни мрежни штампач повезати у исто време? | Кристијан | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 24 мај 2009 11:06 |
| Лазер вс Инкјет Принтер Принтер? | сеттоого | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 3 март 2009 22:54 |
| Како могу спојити више рачунара на овај штампач путем | литтлекитты1985 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 20 новембар 2008 10:00 |
| Делл 720 штампача са порука о грешци Наведени принтер монитер је ункоун | тхемадпанда1989 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 8 | 30. сеп 2008 05:02 |
| Принтер оштећивање штампача. ПОМОЋ | Петра Рибар | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 4. јуна 2008 06:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |