![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, знову ж таки, У мене виникають проблеми при підключенні мого Epson SX100 на мій комп'ютер NEC через USB-порт. Вона просто не відбувається! Коли я йду в "Установка устаткування" Я отримую повідомлення effct що вона не буде навантаження у зв'язку з тим, що комп'ютер вже намагається завантажити деякі апаратні. Я не знаю іншого апаратного забезпечення завантажені. Чи є спосіб дізнатися, що мій комп'ютер думає, що це спроба встановити? Мені справді потрібно встановити цей принтер так швидко відповідь буде дуже високу оцінку, Велике спасибі, як завжди, Слиз. PS Я прошу вибачення, якщо це не в тому розділі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є це новий принтер, або це була установка / робітників на цій машині раніше?
| |||
| |||
| Цитата:
Спасибі за швидку відповідь. Принтер новий, 2 днів від народження. Слиз. |
|
| |||
| |||
| Звичайна процедура полягає у встановленні компакт потім підключіть USB і влада дюйма Вам не потрібно нікуди йти поруч Add / Remove Programs. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Коли я роблю що мабуть, не зробити підключення через порт USB, тому, коли я намагаюся встановити вручну через "Установка устаткування" Я отримую повідомлення, що комп'ютер вже намагається завантажити деякі апаратні. Мені необхідно знати, як знайти джерело цього повідомлення & то я вважаю будуть відсортовані. Я сподіваюся, що цей зміст робить! Привіт, Слиз. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Може бути Kodak ESP7 мережний принтер і пряме підключення в той же час? | Kristijan | Digital Imaging & Принтери | 2 | 24 травня 2009 11:06 |
| Лазерні принтери проти струменевий принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 березня 2009 22:54 |
| Як я можу підключити декілька комп'ютерів до цього принтера через | littlekitty1985 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 20 листопада 2008 10:00 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА | Петро Рибак | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2008 06:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |