по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Digital Imaging & Принтери

Register

Принтери не работи USB-Проблем?

Reply

Нишка Инструменти
Old 26 юни 2008, 07:35
Забранени група

Default Принтери не работи USB-Проблем?

Аз имам две принтери свързани ми ми Windows XP и не може да получи нито един до работа. Имам изключени тях, рестартирали компютъра, нищо не работи. Аз забелязах, всеки път, когато рестартирате и да отида до Принтери & Факс Папка те се показват като офлайн. Аз ги превръщат до готови Режим принтер и след това съобщение за грешка се появи посочва принтер не успя да отпечатате.

Аз сега не забравяйте, че бях опитвали включване ми AT & T Наклон Телефон в една от другите USB портове на компютъра и нагоре, докато им принтери са работещи.

Аз не съм сигурен какво се случва. Може ли някой, моля да ми помогнете?
Old 26 юни 2008, 09:22
Номер на групата

Default Принтери не работи USB-Проблем?

Имате ли най-новите драйвери?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Info Задължителни На всичко на едно Принтери Clive Digital Imaging & Принтери 2 6 юни 2009 08:21
Не можете да отпечатате на някой от нашата мрежа принтери johndoe В мрежа, модеми & VoIP 0 31 май 2009 г. 21:24
Как мастиленоструйни принтери работа? david09 Digital Imaging & Принтери 2 20 март 2009 13:22
Какъв принтер да си купя? (Само реализирани глупости как всичко-в-1 принтери са) Theresonly1 Digital Imaging & Принтери 3 29 Jan 2009 14:41
Canon Принтери syderapple Digital Imaging & Принтери 2 6 януари 2008 10:54
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc