μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Εκτυπωτές USB δεν λειτουργεί-Πρόβλημα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Ιουνίου 2008, 07:35
Banned Ομάδα

Default Εκτυπωτές USB δεν λειτουργεί-Πρόβλημα;

Έχω δύο εκτυπωτές που συνδέονται μου μου τα Windows XP και δεν μπορώ να πάρετε μία είτε προς την εργασία. Έχω UNPLUGGED τους, επανεκκίνηση του υπολογιστή, τίποτα δεν λειτουργεί. Έχω παρατηρήσει κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση και θα πάω να το φάκελο Εκτυπωτές και φαξ που εμφανίζεται ως Offline. Να κάνω μετατροπή τους σε κατάσταση ετοιμότητας και στη συνέχεια έναν εκτυπωτή μέχρι Αναδύεται το μήνυμα λάθους που αναφέρει ο εκτυπωτής αποτύχει να εκτυπώσετε.

Τώρα θυμάμαι ότι είχα δοκιμάσει θηλυκωτήρια μου την AT & T Tilt τηλέφωνο σε μία από τις άλλες θύρες USB στον υπολογιστή και μέχρι τους εκτυπωτές είχε εργασίας.

Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει;
Old 26 Ιουνίου 2008, 09:22
Ομάδα Δωρητών

Default Εκτυπωτές USB δεν λειτουργεί-Πρόβλημα;

Έχετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πληροφορίες που απαιτούνται για όλα σε ένα Εκτυπωτές Clive Digital Imaging & Printers 2 6 Ιουν 2009 08:21
Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση σε οποιονδήποτε από μας, εκτυπωτές δικτύου johndoe Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 31 Μαΐου 2009 21:24
Πώς εκτυπωτές Inkjet εργασίας; david09 Digital Imaging & Printers 2 20 Μαρ 2009 13:22
Τι εκτυπωτή θα πρέπει να αγοράσω; (Μόλις συνειδητοποίησα πόσο χάλια όλα-σε-1 είναι εκτυπωτές) Theresonly1 Digital Imaging & Printers 3 29 Ιαν 2009 14:41
Canon Εκτυπωτές syderapple Digital Imaging & Printers 2 6 Jan 2008 10:54
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.