manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Pisači ne rade USB-problem?

Reply

Thread Tools
Old 26. lipnja 2008, 07:35
Zabranjen Group

Default Pisači ne rade USB-problem?

Imam dva pisača povezan moje moje Windowsima XP i ne mogu dobiti ni jedan posao. Imam UNPLUGGED njih, ponovno pokretanje računalo, ništa ne radi. Ja sam primjetio svaki put sam ponovno podizanje sustava i idem na Pisači i fax Folder oni pojaviti kao Izvanmrežno. Mogu učiniti da im zauzvrat Ready Moda i onda pisač greška pops gore poruku navodeći pisač nije uspio ispisati.

I sada sjetiti da sam pokušao plugging moja AT & T nagibati Telefon u jednu od ostalih USB portovi na računalu i do njih pisače bio u funkciji.

Ja sam ne siguran što se događa. Može netko pomoć mene ugoditi?
Old 26. lipnja 2008, 09:22
Donatorska Grupa

Default Pisači ne rade USB-problem?

Jeste li dobili najnovije drivere?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Info potrebna za sve u jednom Pisači Clive Digital Imaging & Pisači 2 6. lipnja 2009 08:21
Ne može se ispisati na sve naše mreže pisači johndoe Networking, Modemi & VoIP 0 31. svibanj 2009 21:24
Kako Inkjet Printers Work? david09 Digital Imaging & Pisači 2 20. ožujak 2009 13:22
Što trebam printer kupiti? (Dovoljno je shvatila kako isprdak all-in-1 pisači su) Theresonly1 Digital Imaging & Pisači 3 29 siječanj 2009 14:41
Pisači Canon syderapple Digital Imaging & Pisači 2 6. siječanj 2008 10:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.