kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Nyomtatók nem működik az USB-probléma?

Reply

Téma eszközök
Old Június 26 2008, 07:35
Tiltott Group

Default Nyomtatók nem működik az USB-probléma?

Van két csatlakoztatott nyomtatókat én a Windows XP és nem tudom, hogy egyik sem működik. Van unplugged őket, újraindult a számítógép, nem működik. Én minden egyes alkalommal, amikor észrevettem, újraindítás, és én megyek a Printers & Fax Folder ezek megjelennek, mint Offline. Én viszont, hogy üzemkész állapotba került, majd a nyomtató hibaüzenet jön ki megállapítva, hogy a nyomtató nem sikerült kinyomtatni.

Most már emlékszem, hogy én is próbáltam bedugásával my AT & T Tilt telefon egy másik USB-port a számítógépen, és addig, amíg ezeket a nyomtatókat is működik.

Nem vagyok biztos benne, hogy mi folyik itt. Tud valaki kérem, segítsen nekem?
Old Június 26 2008, 09:22
Donor Group

Default Nyomtatók nem működik az USB-probléma?

Van a legfrissebb driver?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Info szükség All In One Nyomtatók Clive Digital Imaging & Nyomtatók 2 6. június 2009 08:21
Nem lehet nyomtatni bármely hálózati nyomtatók johndoe Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 31. május 2009 21:24
Hogyan Tintasugaras nyomtatók munka? david09 Digital Imaging & Nyomtatók 2 20. március 2009 13:22
Milyen nyomtatót kell vásárolni? (Csak hogyan valósítható crap all-in-1 nyomtatók) Theresonly1 Digital Imaging & Nyomtatók 3 29. január 2009 14:41
Canon nyomtatók syderapple Digital Imaging & Nyomtatók 2 6. január 2008 10:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.