![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van két csatlakoztatott nyomtatókat én a Windows XP és nem tudom, hogy egyik sem működik. Van unplugged őket, újraindult a számítógép, nem működik. Én minden egyes alkalommal, amikor észrevettem, újraindítás, és én megyek a Printers & Fax Folder ezek megjelennek, mint Offline. Én viszont, hogy üzemkész állapotba került, majd a nyomtató hibaüzenet jön ki megállapítva, hogy a nyomtató nem sikerült kinyomtatni. Most már emlékszem, hogy én is próbáltam bedugásával my AT & T Tilt telefon egy másik USB-port a számítógépen, és addig, amíg ezeket a nyomtatókat is működik. Nem vagyok biztos benne, hogy mi folyik itt. Tud valaki kérem, segítsen nekem? |
|
| |||
| |||
| Van a legfrissebb driver? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Info szükség All In One Nyomtatók | Clive | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 6. június 2009 08:21 |
| Nem lehet nyomtatni bármely hálózati nyomtatók | johndoe | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 31. május 2009 21:24 |
| Hogyan Tintasugaras nyomtatók munka? | david09 | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 20. március 2009 13:22 |
| Milyen nyomtatót kell vásárolni? (Csak hogyan valósítható crap all-in-1 nyomtatók) | Theresonly1 | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 29. január 2009 14:41 |
| Canon nyomtatók | syderapple | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 6. január 2008 10:54 |
| Téma eszközök | |
| |