פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

מדפסות לא עובד-USB הבעיה?

Reply

שרשרת כלים
Old 26 יוני 2008, 07:35
קבוצת מגורש

Default מדפסות לא עובד-USB הבעיה?

יש לי שתי מדפסות המחוברים שלי ב-Windows XP שלי ואני לא יכול לקבל אחת או לעבוד. יש לי unplugged אותם מחדש את המחשב, שום דבר לא עובד. יש לי כל הזמן אני שם לב אתחול מחדש ואני ללכת מדפסות & פקס תיקייה הם הופיעו כמו להיות במצב לא מקוון. אני רוצה להפוך אותם במצב מוכן מדפסת ולאחר מכן הודעת שגיאה של אבא נכשל וקבע את המדפסת להדפיס.

עכשיו אני זוכר שיש לי ניסו פקיקה שלי AT & T Tilt לתוך טלפון אחד של השני יציאות USB במחשב ומעלה אותם עד המדפסות היה עובד.

אני לא בטוח מה קורה. מישהו יכול לעזור לי, בבקשה?
Old 26 יוני 2008, 09:22
קבוצת תורמים

Default מדפסות לא עובד-USB הבעיה?

האם יש לכם את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר?
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
דרוש מידע על כל אחת מדפסות Clive Digital Imaging & מדפסות 2 6 יוני 2009 08:21
אין אפשרות להדפיס את כל הרשת שלנו למדפסות johndoe רישות, מודמים & VoIP 0 31 מאי 2009 21:24
מדפסות דיו כיצד עובד? david09 Digital Imaging & מדפסות 2 20 מרץ 2009 13:22
מדפסת מה כדאי לי לקנות? (רק איך לעזאזל כל realised-in-1 הן מדפסות) Theresonly1 Digital Imaging & מדפסות 3 29 ינואר 2009 14:41
מדפסות Canon syderapple Digital Imaging & מדפסות 2 6 ינואר 2008 10:54
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.