mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Printeri nedarbojas-USB Problem?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 26, 2008, 07:35
Banned Group

Default Printeri nedarbojas-USB Problem?

Man ir divas printeri saistīts mana mana Windows XP un es nevaru saņemt vai nu vienu darbu. Man ir atvienots tās, atsākās PC, nekas darbi. Es esmu ievērojis, katru reizi, kad es reboot un man iet uz Printers & Fax Folder tie parādās kā bezsaistē. Man savukārt tos gatavības režīmā un tad printeri error message pops up norādot printeris nav drukāt.

Tagad es atceros, ka man bija mēģinājis tikt galā mans AT & T Tilt Tālrunis vienā no citām USB porti uz datoru un līdz tiem printeriem ir strādā.

Es neesmu pārliecināts, kas notiek. Can someone please help me?
Old Jūnijs 26, 2008, 09:22
Donors Group

Default Printeri nedarbojas-USB Problem?

Vai jums jaunāko draiveri?
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Info Obligātā par visām One printeri Clive Digital Imaging sadzīves tehnika 2 6 jūnijs 2009 08:21
Nevar drukāt uz kādu no mūsu tīkla printeriem johndoe Networking, Modemi & VoIP 0 31 maijs 2009 21:24
Kā Inkjet Printers Work? david09 Digital Imaging sadzīves tehnika 2 20 marts 2009 13:22
Kas printeris man pirkt? (Tikai sapratu, cik crap all-in-1 printeri ir) Theresonly1 Digital Imaging sadzīves tehnika 3 29 janvāris 2009 14:41
Canon printeri syderapple Digital Imaging sadzīves tehnika 2 6 janvāris 2008 10:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.