rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Drukarki nie działa-USB problem?

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 czerwiec 2008, 07:35
Banned Grupa

Default Drukarki nie działa-USB problem?

Mam dwie drukarki podłączone mój mój Windows XP i nie mogę dostać jeden do pracy. Mam je odłączony, ponownie uruchomić komputer, nic nie działa. Mam zauważyłem podczas każdego reboot i przejdź do folderu Drukarki i Fax one wyświetlane jako offline. Zrobić, aby przekształcić je w trybie gotowości, a następnie drukarki wyskakuje komunikat stwierdzający, drukarka nie drukuje.

I teraz pamiętaj, że miałem próbował kołków mojej AT & T Tilt telefonu do jednego z innych portów USB w komputerze i aż do ich drukarek było pracy.

Nie jestem pewien, co się dzieje. Czy ktoś proszę mi pomóc?
Old 26 czerwiec 2008, 09:22
Grupa dawcy

Default Drukarki nie działa-USB problem?

Masz najnowsze sterowniki?
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Informacje wymagane na All In One Printers Clive Digital Imaging & Printers 2 6 czerwca, 2009 08:21
Nie można drukować na żadnej z naszych drukarek sieciowych johndoe Networking, Modems & VoIP 0 31 maja 2009 21:24
Jak drukarek atramentowych Pracy? david09 Digital Imaging & Printers 2 20 marca 2009 13:22
Jakie drukarki mam kupić? (Just zrealizowane jak gówno wszystko w-1 drukarki) Theresonly1 Digital Imaging & Printers 3 29 stycznia 2009 14:41
Drukarki Canon syderapple Digital Imaging & Printers 2 6 stycznia, 2008 10:54
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.