az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar

Register

Yazıcılar çalışmıyor USB Sorunu?

Reply

Konu Araçları
Old 26 Haziran 2008, 07:35
Yasak Grubu

Default Yazıcılar çalışmıyor USB Sorunu?

İki yazıcılar benim Windows XP bağladıysanız ve ya bir iş için değildir. Ben onları unplugged var PC, hiçbir şey eserlerini yeniden başlatılması. Ben yeniden doğmuş her fark var ve Yazıcılar & Faks Klasör onlar kadar olmak Çevrimdışı olarak göstermek gidin. Ben Hazır Modu ve sonra yazıcı hata mesajı kadar Yazıcı belirten açılan onları döneceğim yazdırmak için başarısız oldu.

Ben şimdiye kadar bunları yazıcılar çalışıyor ki bir PC'deki diğer USB bağlantı noktası haline benim AT & T Tilt Telefon tıkama ve denemişti hatırlıyorum.

Ben neler olduğundan emin değilim. Biri bana yardım eder misiniz?
Old 26 Haziran 2008, 09:22
Bağış Grubu

Default Yazıcılar çalışmıyor USB Sorunu?

En son sürücüleri var mı?
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bilgi gerekli All In One Yazıcılar Clive Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 2 6. Haziran 2009 08:21
Herhangi bir ağımızdaki yazıcılar için baskı Cannot OnurDemir Ağ, Modemler & VoIP 0 31 Mayıs 2009 21:24
Nasıl mürekkep püskürtmeli yazıcılar İş? david09 Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 2 Mar 2009 20. 13:22
Yazıcı ne almak gerekir? (Sadece hayata nasıl bok all-in-1 yazıcılar) vardır Theresonly1 Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 3 29. Ocak 2009 14:41
Canon Yazıcılar syderapple Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 2 6. Ocak 2008 10:54
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından