менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Принтери не працювали-USB проблема?

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 червня 2008, 07:35
Забороненої угруповання

Default Принтери не працювали-USB проблема?

У мене є два принтери, підключені My My Windows XP і я не можу отримати жодної роботи. Я Unplugged них, перезавантаження комп'ютера, нічого не працює. Я помітив, я кожен раз перезавантажитися і я йду на принтери & Факс папці вони відображаються як автономно. Я, перетворювати їх в режимі готовності, а потім повідомлення помилка принтера спливаюче заявив принтера Збій при друку.

Зараз я пам'ятаю, що я намагався підключивши мою AT & T Tilt телефон в одному з інших портів USB на ПК, а до них принтери були працювати.

Я не впевнений, що відбувається. Може хтось мені допомогти?
Old 26 червня 2008, 09:22
Донор групи

Default Принтери не працювали-USB проблема?

У вас є останні версії драйверів?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Інформація потрібно All In One Printers Клайв Digital Imaging & Принтери 2 6 червня 2009 08:21
Неможливо друкувати в будь-якому з наших мережевих принтерів JohnDoe Мережа, Модеми & VoIP 0 31 травня 2009 21:24
Яка струменевих принтерів робота? david09 Digital Imaging & Принтери 2 20 березня 2009 13:22
Який принтер краще купити? (Просто зрозумів, як лайно все-в-1 принтери) Theresonly1 Digital Imaging & Принтери 3 29 січня 2009 14:41
Принтери Canon syderapple Digital Imaging & Принтери 2 6 січня 2008 10:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.