![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є два принтери, підключені My My Windows XP і я не можу отримати жодної роботи. Я Unplugged них, перезавантаження комп'ютера, нічого не працює. Я помітив, я кожен раз перезавантажитися і я йду на принтери & Факс папці вони відображаються як автономно. Я, перетворювати їх в режимі готовності, а потім повідомлення помилка принтера спливаюче заявив принтера Збій при друку. Зараз я пам'ятаю, що я намагався підключивши мою AT & T Tilt телефон в одному з інших портів USB на ПК, а до них принтери були працювати. Я не впевнений, що відбувається. Може хтось мені допомогти? |
|
| |||
| |||
| У вас є останні версії драйверів? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Інформація потрібно All In One Printers | Клайв | Digital Imaging & Принтери | 2 | 6 червня 2009 08:21 |
| Неможливо друкувати в будь-якому з наших мережевих принтерів | JohnDoe | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 31 травня 2009 21:24 |
| Яка струменевих принтерів робота? | david09 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 20 березня 2009 13:22 |
| Який принтер краще купити? (Просто зрозумів, як лайно все-в-1 принтери) | Theresonly1 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 29 січня 2009 14:41 |
| Принтери Canon | syderapple | Digital Imaging & Принтери | 2 | 6 січня 2008 10:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |