![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти - Имам много досаден проблем, който не мога да определя. Имам HPC6280 всички в един принтер като принтер по подразбиране. Аз КН на печат от приложения, но когато се опитате да разпечатате от интернет на принтера по подразбиране не е в селекцията. Някой знае ли на въпроса тук и как да се поправи? Благодаря за да ви помогне да може да даде. Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Urggg интернет печат. Неговата болка в гърба. Вашият рутер всички конфигурирани и т.н. до пристанището напред към принтера и т.н.?
|
| |||
| |||
| Здрасти - той работи добре, когато тя е създадена безжично, но аз съм с нея с данните, кабелна сега и той е с помощта на кабел, който съм сега не можете да отпечатате. Как да проверя на рутера за настройки? Наздраве за вашата помощ. |
|
| |||
| |||
| Сигурни ли сте, че средната печат от интернет? Както от някого elses къщата по интернет? Или искаш да кажеш от вашата локална мрежа? Дали това е кабелно или безжично свързан да не правят разлика в начина ви на печат от Интернет.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Здрасти - отпечатване на моя мрежов принтер от моята интернет връзка. Аз съм се опитват да отпечатате дадена уеб страница от даден сайт, когато изберете File> Печат ...... моя мрежов принтер не е показан на падащото меню от избираеми принтери. |