![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj - mám opravdu nepříjemný problém, který nelze opravit. Mám HPC6280 vše v jednom tiskárnu jako výchozí tiskárnu. I cn tisku z aplikace, ale když zkusím vytisknout z internetových výchozí tiskárna není na výběr. Má někdo znát téma tady a jak ho vyřešit? Díky za pomoc můžete poskytnout. Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Urggg internet tisku. Její bolest v zadní. Je váš router všech nakonfigurován etc do přístavu předá tiskárny atd.?
|
| |||
| |||
| Ahoj - to fungovalo v pořádku, když byl zřízen bezdrátově, ale já jsem ho s pomocí datového kabelu a hned je pomocí kabelu, který jsem nemohl tisknout. Jak to mám zkontrolovat nastavení routeru? Dík za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Jste si jisti, že máte na mysli tisk z internetu? Stejně jako od někoho elses domu přes internet? Nebo máte na mysli z vaší lokální síti? Zda je kabelové nebo bezdrátové síti připojeni by žádný rozdíl, jak si vytisknout z internetu.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ahoj - tisk na svou síťovou tiskárnu ze svého internetového připojení. Snažím se tisknout webové stránky z webu, když jsem zvolte Soubor> Tisk ...... mé síťové tiskárny není zobrazena na rozevírací z volitelné tiskárny. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Posláno tisk obejít zásobníku, ale udržuje tiskárnu tisk z hlavní liště | BreannaRice | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 10. červen 2009 12:44 |
| Tiskárna Lexmark E232 není tisk z aplikace Outlook | haiku | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 4. června 2009 11:44 |
| Tiskárna Lexmark Z12 - Vista - Tisk prázdné stránky | jefechico | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 28. května 2009 21:02 |
| Tiskárny Dell 720 se zobrazí chybová zpráva určená tiskárna moniter je unkown | themadpanda1989 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 8 | 30. Září 2008 05:02 |
| Tiskárna náhle tisk prázdných stránek (ThO zkušební stránka vytiskne OK) | portrét | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 24. listopadu 2007 21:02 |
| Thread Nástroje | |
| |