μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Η εκτύπωση από το Internet - HPC6280 όλα-σε-ένα εκτυπωτή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13η Μαΐου 2009, 08:58
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi - Έχω ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα που δεν μπορούν να ορίσουν. Έχω ένα HPC6280 όλα σε ένα εκτυπωτή ως προεπιλεγμένο εκτυπωτή. I cn εκτύπωση από εφαρμογές, αλλά όταν προσπαθείτε να εκτυπώσετε από το διαδίκτυο ο προεπιλεγμένος εκτυπωτής δεν είναι κατά την επιλογή. Ξέρει κανείς το θέμα εδώ και πώς μπορεί να διορθωθεί; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια σας μπορεί να δώσει.

Εις υγεία
Old 13η Μαΐου 2009, 11:05
Συντονιστής Ομάδας

Urggg internet εκτύπωση. Το πόνο στην πλάτη.

Είναι δρομολογητή σας όλες ρυθμιστεί κ.λπ. στο λιμάνι μπροστά στον εκτυπωτή κτλ;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 14ης Μαΐου 2009, 02:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi - ok λειτούργησε κατά τη σύστασή ασύρματα, αλλά είμαι με τη χρήση του με ένα καλώδιο δεδομένων και τώρα είναι, χρησιμοποιώντας το καλώδιο που είμαι τώρα δεν μπορείτε να εκτυπώσετε. Πώς θα ήταν να ελέγξω το δρομολογητή για ρυθμίσεις;

Cheers για τη βοήθειά σας.
Old 14ης Μαΐου 2009, 08:10
Συντονιστής Ομάδας

Είστε σίγουρος ότι σημαίνει την εκτύπωση από το διαδίκτυο;; Όπως και από κάποιον elses σπίτι μέσω του Διαδικτύου;

Ή μήπως σημαίνει από το τοπικό σας δίκτυο;

Είτε πρόκειται για ενσύρματα ή ασύρματα συνδεδεμένοι διαφορά δεν θα πρέπει να κάνουν με το πώς η εκτύπωση από το διαδίκτυο.

Old 14ης Μαΐου 2009, 09:17
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi - εκτύπωση σε εκτυπωτή δικτύου μου από τη δική μου σύνδεση στο internet. Είμαι προσπαθεί να εκτυπώσετε μια ιστοσελίδα από ένα site, όταν επιλέξτε Αρχείο> Εκτύπωση ...... μου εκτυπωτή δικτύου δεν εμφανίζεται στο dropdown του επιλέξιμο εκτυπωτές.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.