manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Digital Imaging & Pisači

Register

Printanje sa Interneta - HPC6280 all-in-one Printer

Reply

Thread Tools
Old 13 svi 2009, 08:58
Novi član grupe

Hi - Imam stvarno peckav problem koji se ne mogu popraviti. HPC6280 imam sve u jednom pisač kao zadani pisač. Ja cn ispisivati iz programa, ali našto JA pokušati ispisati s interneta zadani pisač nije na izbor. Se bilo tko znati tema ovdje i kako to popraviti? Hvala za bilo kakvu pomoć možete dati.

Živjeli
Old 13 svi 2009, 11:05
Moderator / ica grupe

Urggg internet printing. Njegova muka in backside.

Je li tvoj ruter konfiguriran itd sve u luku prema naprijed na pisač itd?

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 14 svi 2009, 02:37
Novi član grupe

Hi - to radila ok, kada je postavljen bežično, ali ja sam koristeći Internet sa data kabla i to je sada koristite kabel koji sam ja sad ne mogu ispisati. Kako bi provjerili postavke za ruter?

Klicati za vaša pomoć.
Old 14 svi 2009, 08:10
Moderator / ica grupe

Jeste li sigurni da znače tisak s interneta? Kao i od nekoga elses kuće preko interneta?

Ili to misliš iz Vaše lokalne mreže?

Da li je bežično povezan ožičen ili ne bi trebali napraviti razliku u tome kako ti ispisati s Interneta.

Old 14 svi 2009, 09:17
Novi član grupe

Hi - tisak na moj mreža tiskar iz moje internet. Ja sam težak za ispis web-stranicu na site kad sam odaberite File> Print ...... moj mreža pisač nije prikazana na padajućem od podesivo pisačima.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.