![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi - Imam stvarno peckav problem koji se ne mogu popraviti. HPC6280 imam sve u jednom pisač kao zadani pisač. Ja cn ispisivati iz programa, ali našto JA pokušati ispisati s interneta zadani pisač nije na izbor. Se bilo tko znati tema ovdje i kako to popraviti? Hvala za bilo kakvu pomoć možete dati. Živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Urggg internet printing. Njegova muka in backside. Je li tvoj ruter konfiguriran itd sve u luku prema naprijed na pisač itd?
|
| |||
| |||
| Hi - to radila ok, kada je postavljen bežično, ali ja sam koristeći Internet sa data kabla i to je sada koristite kabel koji sam ja sad ne mogu ispisati. Kako bi provjerili postavke za ruter? Klicati za vaša pomoć. |
|
| |||
| |||
| Jeste li sigurni da znače tisak s interneta? Kao i od nekoga elses kuće preko interneta? Ili to misliš iz Vaše lokalne mreže? Da li je bežično povezan ožičen ili ne bi trebali napraviti razliku u tome kako ti ispisati s Interneta.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hi - tisak na moj mreža tiskar iz moje internet. Ja sam težak za ispis web-stranicu na site kad sam odaberite File> Print ...... moj mreža pisač nije prikazana na padajućem od podesivo pisačima. |