kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Digital Imaging & Nyomtatók

Register

Nyomtatás az Internet - HPC6280 all-in-one nyomtató

Reply

Téma eszközök
Old Május 13 2009, 08:58
Új tag Csoport

Default Nyomtatás az Internet - HPC6280 all-in-one nyomtató

Hi - Van egy nagyon bosszantó probléma, hogy én nem fix. Van egy HPC6280 mindez egy nyomtatót alapértelmezett nyomtatónak. KN nyomtatni alkalmazások, de amikor megpróbálom kinyomtatni az internetről az alapértelmezett nyomtató nem a választás. Does anybody know a kérdés itt, és hogyan lehet megjavítani? Köszönöm, hogy minden segítséget meg tud adni.

Egészségére
Old Május 13 2009, 11:05
Moderátor Csoport

Urggg internetes nyomtatás. A fájdalom a hátsó.

Ez a router az összes beállított etc a kikötőbe továbbítják a nyomtató stb?

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Május 14 2009, 02:37
Új tag Csoport

Hi - kialakult az OK gombra, amikor jött létre, vezeték nélküli, de én azt igénybe egy-kábel, és ez most a kábel, hogy most nem tud nyomtatni. Hogyan ellenőrizhetem a router a beállításokat?

Cheers for your help.
Old Május 14 2009, 08:10
Moderátor Csoport

Biztos benne, hogy értem nyomtat az interneten? Mint a ház elses valaki az interneten?

Vagy úgy érted, a helyi hálózaton?

Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélkül csatlakoztatni kell, hogy nincs különbség, hogy hogyan kinyomtatni az interneten.

Old Május 14 2009, 09:17
Új tag Csoport

Hi - nyomtatva én hálózati nyomtató a saját internet-kapcsolat. Én próbálok nyomtatni egy oldalt a helyén, mikor válasszuk a Fájl> Nyomtatás ...... én hálózati nyomtató nem látható a listából kiválasztható a nyomtatókat.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Elküldött nyomtatási feladat, hogy megkerülje a tálcát, de tartja a nyomtató nyomtat fő tálca BreannaRice Digital Imaging & Nyomtatók 0 10. június 2009 12:44
Lexmark E232 nyomtató nem nyomtat kilátások HAIKU Digital Imaging & Nyomtatók 0 4. június 2009 11:44
Lexmark Z12 Nyomtató - Vista - Üres oldal nyomtatása jefechico Digital Imaging & Nyomtatók 0 28. május 2009 21:02
Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen themadpanda1989 Digital Imaging & Nyomtatók 8 30. Szeptember 2008 05:02
A nyomtató egyszerre csak nyomtatás üres oldalak (tho tesztoldalon kiírja OK) kámea Digital Imaging & Nyomtatók 1 24. november 2007 21:02
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.