![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi - Van egy nagyon bosszantó probléma, hogy én nem fix. Van egy HPC6280 mindez egy nyomtatót alapértelmezett nyomtatónak. KN nyomtatni alkalmazások, de amikor megpróbálom kinyomtatni az internetről az alapértelmezett nyomtató nem a választás. Does anybody know a kérdés itt, és hogyan lehet megjavítani? Köszönöm, hogy minden segítséget meg tud adni. Egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Urggg internetes nyomtatás. A fájdalom a hátsó. Ez a router az összes beállított etc a kikötőbe továbbítják a nyomtató stb?
|
| |||
| |||
| Hi - kialakult az OK gombra, amikor jött létre, vezeték nélküli, de én azt igénybe egy-kábel, és ez most a kábel, hogy most nem tud nyomtatni. Hogyan ellenőrizhetem a router a beállításokat? Cheers for your help. |
|
| |||
| |||
| Biztos benne, hogy értem nyomtat az interneten? Mint a ház elses valaki az interneten? Vagy úgy érted, a helyi hálózaton? Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélkül csatlakoztatni kell, hogy nincs különbség, hogy hogyan kinyomtatni az interneten.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hi - nyomtatva én hálózati nyomtató a saját internet-kapcsolat. Én próbálok nyomtatni egy oldalt a helyén, mikor válasszuk a Fájl> Nyomtatás ...... én hálózati nyomtató nem látható a listából kiválasztható a nyomtatókat. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Elküldött nyomtatási feladat, hogy megkerülje a tálcát, de tartja a nyomtató nyomtat fő tálca | BreannaRice | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 10. június 2009 12:44 |
| Lexmark E232 nyomtató nem nyomtat kilátások | HAIKU | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 4. június 2009 11:44 |
| Lexmark Z12 Nyomtató - Vista - Üres oldal nyomtatása | jefechico | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 28. május 2009 21:02 |
| Dell 720 nyomtató hibaüzenet A megadott nyomtató moniter is ismeretlen | themadpanda1989 | Digital Imaging & Nyomtatók | 8 | 30. Szeptember 2008 05:02 |
| A nyomtató egyszerre csak nyomtatás üres oldalak (tho tesztoldalon kiírja OK) | kámea | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 24. november 2007 21:02 |
| Téma eszközök | |
| |