פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

הדפסה מהאינטרנט - HPC6280 All-In-One מדפסת

Reply

שרשרת כלים
Old 13 במאי 2009, 08:58
קבוצת חברות חדשות

Default הדפסה מהאינטרנט - HPC6280 All-In-One מדפסת

היי - יש לי בעיה ממש מעצבן, כי אני לא יכול לתקן. יש לי HPC6280 כל אחד בתור מדפסת ברירת המחדל של המדפסת. אני CN הודפס מ יישומים, אך כאשר אני מנסה להדפיס מהאינטרנט את מדפסת ברירת המחדל היא לא על הבחירה. האם מישהו מכיר את הבעיה כאן וכיצד ניתן לתקן זאת? תודה על כל העזרה שאתה יכול לתת.

לחיים
Old 13 במאי 2009, 11:05
מנהל קבוצת

Internet Urggg להדפסה. Its a הכאב של backside.

האם כל הנתב שלך מוגדר וכו ליציאה קדימה המדפסת וכו '?

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 14 במאי 2009, 02:37
קבוצת חברות חדשות

היי - זה עבד בסדר כשזה היה להגדיר בצורה אלחוטית, אבל אני משתמש בו עם כבל נתונים כעת והיא באמצעות כבל, כי עכשיו אני לא יכול להדפיס. איך אני יכול לבדוק את ההגדרות של הנתב?

Cheers for your help.
Old 14 במאי 2009, 08:10
מנהל קבוצת

האם אתה בטוח שאתה מתכוון להדפסה מהאינטרנט?? כמו מאדם elses הבית דרך האינטרנט?

או שמא אתה מתכוון שלך ברשת המקומית?

בין אם הוא מחובר בצורה אלחוטית או חוטית צריך לעשות לא משנה עד כמה אתה מדפיס מהאינטרנט.

Old 14 במאי 2009, 09:17
קבוצת חברות חדשות

היי - הדפסה ברשת שלי מ המדפסת שלי חיבור לאינטרנט. אני מנסה להדפיס דף אינטרנט מתוך אתר מסוים, כאשר אני בוחר קובץ> הדפס ...... מדפסת הרשת שלי אינה מוצגת על הנפתח לבחירה של מדפסות.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
נשלח הדפס העבודה לעקוף מגש, אבל שומר מדפסת להדפסת מ הראשי מגש BreannaRice Digital Imaging & מדפסות 0 -10 יוני 2009 12:44
מדפסת Lexmark E232 הדפסה לא מ-Outlook haiku Digital Imaging & מדפסות 0 4th יוני 2009 11:44
מדפסת Lexmark Z12 - Vista - הדפסת דף ריק jefechico Digital Imaging & מדפסות 0 -28 במאי 2009 21:02
Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown themadpanda1989 Digital Imaging & מדפסות 8 30 ספטמבר 2008 05:02
פתאום הדפסה למדפסת דפים ריקים (tho דף הבדיקה הדפסים אישור) קמיע Digital Imaging & מדפסות 1 24 נובמבר 2007 21:02
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.