![]() |
|
| |||
| |||
| היי - יש לי בעיה ממש מעצבן, כי אני לא יכול לתקן. יש לי HPC6280 כל אחד בתור מדפסת ברירת המחדל של המדפסת. אני CN הודפס מ יישומים, אך כאשר אני מנסה להדפיס מהאינטרנט את מדפסת ברירת המחדל היא לא על הבחירה. האם מישהו מכיר את הבעיה כאן וכיצד ניתן לתקן זאת? תודה על כל העזרה שאתה יכול לתת. לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Internet Urggg להדפסה. Its a הכאב של backside. האם כל הנתב שלך מוגדר וכו ליציאה קדימה המדפסת וכו '?
|
| |||
| |||
| היי - זה עבד בסדר כשזה היה להגדיר בצורה אלחוטית, אבל אני משתמש בו עם כבל נתונים כעת והיא באמצעות כבל, כי עכשיו אני לא יכול להדפיס. איך אני יכול לבדוק את ההגדרות של הנתב? Cheers for your help. |
|
| |||
| |||
| האם אתה בטוח שאתה מתכוון להדפסה מהאינטרנט?? כמו מאדם elses הבית דרך האינטרנט? או שמא אתה מתכוון שלך ברשת המקומית? בין אם הוא מחובר בצורה אלחוטית או חוטית צריך לעשות לא משנה עד כמה אתה מדפיס מהאינטרנט.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| היי - הדפסה ברשת שלי מ המדפסת שלי חיבור לאינטרנט. אני מנסה להדפיס דף אינטרנט מתוך אתר מסוים, כאשר אני בוחר קובץ> הדפס ...... מדפסת הרשת שלי אינה מוצגת על הנפתח לבחירה של מדפסות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| נשלח הדפס העבודה לעקוף מגש, אבל שומר מדפסת להדפסת מ הראשי מגש | BreannaRice | Digital Imaging & מדפסות | 0 | -10 יוני 2009 12:44 |
| מדפסת Lexmark E232 הדפסה לא מ-Outlook | haiku | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 4th יוני 2009 11:44 |
| מדפסת Lexmark Z12 - Vista - הדפסת דף ריק | jefechico | Digital Imaging & מדפסות | 0 | -28 במאי 2009 21:02 |
| Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 30 ספטמבר 2008 05:02 |
| פתאום הדפסה למדפסת דפים ריקים (tho דף הבדיקה הדפסים אישור) | קמיע | Digital Imaging & מדפסות | 1 | 24 נובמבר 2007 21:02 |
| שרשרת כלים | |
| |