![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas - aš tikrai erzina problema, kad aš negaliu nustatyti. Turiu HPC6280 visus į vieną spausdintuvą kaip numatytąjį spausdintuvą. Aš KN spausdinti iš programos, tačiau, kai bandau atsispausdinti iš interneto numatytasis spausdintuvas yra ne pasirinkimas. Does anybody know klausimą čia ir kaip ją išspręsti? Thanks for any help galite duoti. Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Urggg Interneto spausdinimas. Jo į reversas skausmas. Ar jūsų maršrutizatorius sukonfigūruotas ir tt visų į uostą perduoda spausdintuvas ir tt?
|
| |||
| |||
| Hi - jis dirbo Gerai, kai jis buvo įkurtas be laidų, bet aš naudoju ji su kabeliu ir dabar ji naudojasi kabelinės, kad esu dabar negali spausdinti. Kaip man patikrinti nustatymų maršrutizatorių? Cheers for your help. |
|
| |||
| |||
| Ar jūs iš tikrųjų reiškia spausdinti iš interneto? Kaip ir nuo ko nors elses namas per internetą? Arba jūs tai iš jūsų vietinio tinklo? Ar tai yra laidinio ar laidų prijungtas turėtų jokio skirtumo, kaip atsispausdinti iš interneto.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hi - spausdinimas ant mano tinklo spausdintuvo iš mano interneto ryšį. Bandau spausdinti tinklalapį svetainėje, kai aš pasirinkite File> Print ...... mano tinklo spausdintuvo nerodomas dėl Atrankinės spausdintuvai dropdown. |