mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Digital Imaging & Imprimante

Register

Imprimarea de pe Internet - HPC6280 All-In-One Printer

Reply

Thread Tools
Old 13 mai 2009, 08:58
Noile state Group

Max - Am o problemă foarte enervant că nu pot să repar. Am o HPC6280, toate într-un imprimantă ca imprimantă implicită. Am cn de imprimare de la aplicaţii, dar când încerc să imprimare de pe internet, imprimantă implicită nu este în selecţie. Nu cunosc pe nimeni de aici problema si cum sa o repari? Multumesc pentru orice ajutor vă pot da.

Noroc
Old 13 mai 2009, 11:05
Moderator Group

Urggg internet imprimare. Are o durere in spatele.

Dumneavoastră este configurat router toate etc port pentru a transmite la imprimantă, etc?

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 14 mai 2009, 02:37
Noile state Group

Max - a mers ok, atunci când acesta a fost stabilit fără fir, dar n-am, folosind-o cu un cablu de date şi este de acum, folosind cablul care sunt acum nu pot să o imprimaţi. Cum mi-ar verifica router pentru setările?

Noroc pentru ajutor.
Old 14 mai 2009, 08:10
Moderator Group

Eşti sigur că vrei să spui de imprimare de pe internet?? Ca de la cineva elses casa pe internet?

Sau vrei sa spui de pe reţeaua locală?

Fie că este vorba cu fir sau fără fir conectat ar trebui să facă nici o diferenta la modul de imprimare de pe internet.

Old 14 mai 2009, 09:17
Noile state Group

Max - imprimare pe imprimante de reţea de la meu de conexiune la internet. Am încercat să imprimaţi o pagină de web de pe un site, când am selectaţi File> Print ...... mea imprimante de reţea nu este afişat pe dropdown selectabile de imprimante.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.