![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max - Am o problemă foarte enervant că nu pot să repar. Am o HPC6280, toate într-un imprimantă ca imprimantă implicită. Am cn de imprimare de la aplicaţii, dar când încerc să imprimare de pe internet, imprimantă implicită nu este în selecţie. Nu cunosc pe nimeni de aici problema si cum sa o repari? Multumesc pentru orice ajutor vă pot da. Noroc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Urggg internet imprimare. Are o durere in spatele. Dumneavoastră este configurat router toate etc port pentru a transmite la imprimantă, etc?
|
| |||
| |||
| Max - a mers ok, atunci când acesta a fost stabilit fără fir, dar n-am, folosind-o cu un cablu de date şi este de acum, folosind cablul care sunt acum nu pot să o imprimaţi. Cum mi-ar verifica router pentru setările? Noroc pentru ajutor. |
|
| |||
| |||
| Eşti sigur că vrei să spui de imprimare de pe internet?? Ca de la cineva elses casa pe internet? Sau vrei sa spui de pe reţeaua locală? Fie că este vorba cu fir sau fără fir conectat ar trebui să facă nici o diferenta la modul de imprimare de pe internet.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Max - imprimare pe imprimante de reţea de la meu de conexiune la internet. Am încercat să imprimaţi o pagină de web de pe un site, când am selectaţi File> Print ...... mea imprimante de reţea nu este afişat pe dropdown selectabile de imprimante. |