мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Принтање са Интернета - ХПЦ6280 алл-ин-оне Принтер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13 сви 2009, 08:58
Нови члан групе

Default Принтање са Интернета - ХПЦ6280 алл-ин-оне Принтер

Хи - Имам стварно узнемирујући проблем који се не могу поправити. ХПЦ6280 имам све у једном штампач као подразумевани штампач. Ја цн тампате из програма, ипак нашто ЈА пробати исписати са интернета подразумевани штампач није на избор. Се било ко кноткле тема овде и како то поправити? Хвала за било какву помоћ можете да да.

Живели
Old 13 сви 2009, 11:05
Модератор / ица групе

Урггг интернет принтинг. Његова мука ин бацксиде.

Да ли је твој рутери конфигурисан итд све у луку према напред на штампач итд?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 14 сви 2009, 02:37
Нови члан групе

Хи - то радила ок, када је постављен бежично, али ја сам помоћу то са дата кабла и то је сада користите кабл који сам ја сад не могу да одштампате. Како би проверили подешавања за рутери?

Клицање за ваша помоћ.
Old 14 сви 2009, 08:10
Модератор / ица групе

Јесте ли сигурни да значе штампу са интернета? Као и од некога елсес куће преко интернета?

Или то мисли из ваше локалне мреже?

Да ли је бежично повезан ожичен или не би требало направити разлику у томе како ти одштампате са Интернета.

Old 14 сви 2009, 09:17
Нови члан групе

Хи - штампу на мој мрежа тискар из моје интернет. Ја сам тежак за штампање веб-страницу на сите кад сам изаберите Филе> Принт ...... мој мрежа штампач није приказана на падајућег од подесиво штампача.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Послато штампај јоб за заобићи фиоке, али исписа штампача чува од главног плато БреаннаРице Дигитал Имагинг & Штампачи 0 10. јуна 2009 12:44
Лексмарк Е232 Штампач није штампања из програма Оутлоок Хаику Дигитал Имагинг & Штампачи 0 4. јуна 2009 11:44
Лексмарк З12 Принтер - Виста - Штампање Празан Страница јефецхицо Дигитал Имагинг & Штампачи 0 28 мај 2009 21:02
Делл 720 штампача са порука о грешци Наведени принтер монитер је ункоун тхемадпанда1989 Дигитал Имагинг & Штампачи 8 30. сеп 2008 05:02
Принтер изненада штампу празним страницама (мада пробној страници исписује ОК) накит од Лаве Дигитал Имагинг & Штампачи 1 24 новембар 2007 21:02
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц