![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт - у мене дійсно дратує проблема, яку я не можу виправити. Я HPC6280 все в одному принтер як принтер за замовчуванням. Я CN друк з додатків, але при спробі роздрукувати з Інтернету принтером за замовчуванням не входить у відборі. Хто-небудь знає це питання тут і як це можна виправити? Спасибо за будь-яку допомогу ви можете дати. Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Urggg друку через Інтернет. Її біль в зад. Є маршрутизатор всіх налаштованих на порт і т.д. вперед на принтер і т.д.?
|
| |||
| |||
| Привіт - вона працювала ОК, коли вона була створена бездротова, але я його за допомогою кабелю для передачі даних, і тепер він за допомогою кабелю, що я зараз не в змозі друку. Як я можу перевірити маршрутизатор для установки? Cheers за вашу допомогу. |
|
| |||
| |||
| Ви впевнені, що ви маєте на увазі друку за допомогою Інтернету? Як хтось з дому elses через Інтернет? Або ти маєш на увазі з вашої локальної мережі? Будь то провідне або бездротове пов'язані повинно мати ніякого значення, як ви роздрукувати з Інтернету.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Привіт - друк на мережевий принтер мого мого інтернет-з'єднання. Я намагаюся для друку веб-сторінки з сайту, коли я виберіть Файл> Друк ...... мій мережевий принтер не відображається в випадаючому з вибору принтерів. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Направлено завдання друку на обхідний лоток, але Принтер підтримує друк з основних лотків | BreannaRice | Digital Imaging & Принтери | 0 | 10 червня 2009 12:44 |
| Принтер Lexmark E232 не друкує з Outlook | Хайку | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2009 11:44 |
| Принтер Lexmark Z12 - Vista - друк порожніх сторінок | jefechico | Digital Imaging & Принтери | 0 | 28 травня 2009 21:02 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Принтер раптом друк порожніх сторінок (Tho тестову сторінку друкує ОК) | Камея | Digital Imaging & Принтери | 1 | 24 листопада 2007 21:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |