![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Dell принтера, който е работил и за последните 4 години, но изведнъж той няма да отпечатвате отделни елементи от Интернет. Вместо това, ще получи 22 страници на mumbo джъмбо. Изглежда JavaScript за боклук и оформление инструкции. Единственият път ще принтирай нормално е, ако източникът е от Microsoft Office или дума програми. Дали това е проблем с компютъра си или нещо корупционни на бюрото ми нагоре компютър? Всеки помогна тук значително ще бъдат оценени. Благодарности. Shel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте се да деинсталирате то тогава преинсталирането него.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HP Deskjet 6940 серии, разрешения и печат проблеми. | oluomoolubisi | Digital Imaging & Принтери | 0 | 14 Юни 2009 01:23 |
| HP Photosmart All-In-Един C4280 отпечатване проблеми | eviepeanut2005 | Digital Imaging & Принтери | 0 | 21 май 2009 г. 19:35 |
| Мрежата Принтинг в XP в зареждащата, не по-късно за вход? | crossedphoenix | Windows операционни системи | 3 | 13 Окт 2008 10:14 |
| За съжаление му ме отново - Принтинг проблеми през мрежата + достъп до един компютър | rbscooby | В мрежа, модеми & VoIP | 10 | 28 април 2008 13:58 |
| Отпечатване Проблеми с Word 2007 | sgrady | Офис Suites & Приложения | 4 | 8 април 2008 10:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |