![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám tiskárna Dell, která pracovala i za poslední 4 roky, ale náhle se nebude tisknout položky z internetu. Místo toho budu mít 22 stran zbytečně složitá věc. Vypadá to, že javascript odpadky a formátování pokyny. Jediná doba bude tisknout normálně je, pokud je zdroj z Microsoft Office nebo slovní programy. Je to problém s počítačem sama zkorumpovaná, nebo něco na mém stole top počítač? Pomoci by zde velmi ocení. Díky. Shel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste odinstalovat jej pak znovu ji.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP Deskjet 6940 řada, oprávnění a tiskových úloh. | oluomoolubisi | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 14. června 2009 01:23 |
| HP Photosmart All-In-One C4280 tisk problémy | eviepeanut2005 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 21. května 2009 19:35 |
| Síťový tisk v XP na bootup, ne po přihlášení? | crossedphoenix | Operační systémy Windows | 3 | 13. října 2008 10:14 |
| Promiňte mi její znovu - Tisk problémů po síti + Přístup k jednomu počítači | rbscooby | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 28. duben 2008 13:58 |
| Problémy s tiskem slovo 2007 | sgrady | Office & Aplikace | 4 | 8. duben 2008 10:54 |
| Thread Nástroje | |
| |