![]() |
|
| |||
| |||
| Imam Dell pisač koji je radio i za posljednje 4 godine, ali odjednom on neće ispisati podatke s interneta. Umjesto toga, ja ću doći 22 stranice lari-fari. Izgleda javascript smeća i formating upute. Jedini put kad će se ispisati ako je normalno da je izvor iz sustava Microsoft Office ili programa riječ. Je li to problem s računalom i sama korumpirana ili nešto na mom stolu vrh računalo? Bilo koji pomoć bi ovdje uvelike se poštovati. Hvala. Shel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Deinstalirajte ga zatim ga ponovno instalirajte.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| HP Deskjet 6940 serije, dozvole i ispisom. | oluomoolubisi | Digital Imaging & Pisači | 0 | 14. lipnja 2009 01:23 |
| HP Photosmart All-In-One C4280 ispisom | eviepeanut2005 | Digital Imaging & Pisači | 0 | 21. svibanj 2009 19:35 |
| Mrežnim ispisom u XP u bootup, a ne nakon prijave? | crossedphoenix | Windows Operating Systems | 3 | 13. listopad 2008 10:14 |
| Nažalost njegove mene opet - ispisom + Pristup mreži preko jednog računala | rbscooby | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 28. travanj 2008 13:58 |
| Ispisom sa Word 2007 | sgrady | Office & Applications | 4 | 8. travanj 2008 10:54 |
| Thread Tools | |
| |