![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám tlačiareň Dell, ktorá pracovala aj za posledné 4 roky, ale náhle sa nebude tlačiť položky z internetu. Miesto toho budem mať 22 strán zbytočne zložitá vec. Vyzerá to, že javascript odpadky a formátovanie usmernenia. Jediná doba bude tlačiť normálne je, ak je zdroj z Microsoft Office alebo slovné programy. Je to problém s počítačom sama skorumpovanej, alebo niečo na mojom stole top počítač? Pomôcť by tu veľmi ocenia. Vďaka. Shel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúste odinštalovať ho potom znovu ju.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HP Deskjet 6940 séria, oprávnenia a tlačových úloh. | oluomoolubisi | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 14. júna 2009 01:23 |
| HP Photosmart All-In-One C4280 tlač problémy | eviepeanut2005 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 21. mája 2009 19:35 |
| Sieťovú tlač v XP na bootup, ne po prihlásení? | crossedphoenix | Operačné systémy Windows | 3 | 13. októbra 2008 10:14 |
| Prepáčte mi jej znova - Tlač problémov po sieti + Prístup k jednému počítaču | rbscooby | Siete, Modemy & VoIP | 10 | 28. apríl 2008 13:58 |
| Problémy s tlačou slovo 2007 | sgrady | Office & Aplikácie | 4 | 8. apríl 2008 10:54 |
| Thread Tools | |
| |