![]() |
|
| |||
| |||
| Имам Делл штампач који је радио и за последње 4 године, али одједном он неће одштампате податке са интернета. Уместо тога, ја ћу доћи 22 странице Лари-фари. Изгледа јавасцрипт смећа и форматинг упутства. Једини пут кад ће се исписати ако је нормално да је извор из система Мицрософт Оффице или програма реч. Да ли је то проблем са рачунаром и сама корумпиран или нешто на мом столу врх рачунар? Било који помоћ би овде увелико се поштовати. Хвала. Схел |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уклоните инсталацију комплета алатки га затим га поново инсталирајте.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХП Дескјет 6940 серије, дозволе и тампањем. | олуомоолубиси | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 14. јуна 2009 01:23 |
| ХП Пхотосмарт Алл-Ин-Оне Ц4280 тампањем | евиепеанут2005 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 21 мај 2009 19:35 |
| Мрежни тампањем у КСП у боотуп, а не након пријаве? | цросседпхоеникс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 13 октобар 2008 10:14 |
| Нажалост његове мене опет - тампањем + Приступ мрежи преко једног рачунара | рбсцообы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 10 | 28 април 2008 13:58 |
| Тампањем са Уорд 2007 | сграды | Оффице & Апплицатионс | 4 | 8 април 2008 10:54 |
| Тхреад Тоолс | |
| |