![]() |
|
| |||
| |||
| Ama o da son 4 yıl çalışmış bir Dell yazıcı var aniden bu internet öğeleri yazdırabilirsiniz değildir. Onun yerine, anlamsız dil ve 22 sayfa olacaktır. JavaScript çöp ve Biçimlendirme talimatları benziyor. Eğer kaynak, Microsoft Office veya kelime programlarından bu normal olacaktır tek zamandır. Bu benim masa üzerindeki bilgisayar kendisi ya da bozuk bir sorun üst bilgisayar var mı? Herhangi bir yardım burada büyük mutluluk duyacağız. Teşekkürler. Shel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daha sonra yeniden yükleme bunu kaldırmayı deneyin.
|
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| HP Deskjet 6940 serisi, izinleri ve yazdırma sorunları. | oluomoolubisi | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 0 | 14. Haziran 2009 01:23 |
| HP Photosmart All-In-One C4280 yazdırma sorunları | eviepeanut2005 | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 0 | 21 Mayıs 2009 19:35 |
| Ağ Yazdırma XP açılışında at giriş sonra? | crossedphoenix | Windows İşletim Sistemleri | 3 | 13. Ekim 2008 10:14 |
| Ağ üzerinden Maalesef onun bana tekrar - Yazdırma sorunları + erişme bir bilgisayar | rbscooby | Ağ, Modemler & VoIP | 10 | 28. Nisan 2008 13:58 |
| Yazdırma Sorunları kelime 2007 | sgrady | Office Suites & Uygulamalar | 4 | 8. Nisan 2008 10:54 |
| Konu Araçları | |
| |